• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

ListBoxda Dubble_Clik işlevi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan millis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
Excel Visual Basic 6.0
Sayın Üstadlar ve Arkadaşlar; Yapmaya çalıştığım işlemde "YENİ KAYIT EKRANI" na girdekten sonra bilgileri giriyor ve " GEÇİCİ KAYIT " butonunu tıkladığımda ListBox kutusuna ve Excel sayfasında " ANLIKKAYIT " ekranına kayıt ediyor. Ancak sorun şu noktada; Diyelimki yapmış olduğum geçici kayıtda hatalı bir giriş var ve bu girişi düzeltmek istiyorum. ListBox da görünen kayıtı çift tıkladığımda bilgiler üstteki TextBoxlarda kendisine ait olan kutulara tekrar aktarılıp orda gerekli düzeltmeleri yapıp, " SEÇİMİ DÜZELT " tuşuyla düzeltilmiş bilgileri tekrar ListBox kutusuna aktarması. Fakat ne kadar uğraştıysam gerekli bilgiler gereken kutulara yerleşmiyor. Dosyayı Ek de gönderiyorum. ilgilenecek olanlara şimdiden teşekkür ederim.
NOT : Seçimi Düzelt butonu doğru çalışmakta.

Ekli dosyalar

Aynı dosyada KAYDET sorunu

Bir önceki sorunla ilgilenen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Aynı Dosyada "KAYDET" butonuna gerekli kodları yazmama rağmen kayıt işlemini yapmamakta. Acaba nerede yanlış yapıyorum. İlgilenirseniz sevinirim. " GEÇİCİ KAYIT " butonunu tıkladığımda " ANLIKKAYIT" sayfasına bilgileri atıyor, daha sonra " KAYDET " butonu aktif oluyor, eğer bilgiler doğru ise " KAYDET " butonunu tıkladığımda " KAYIT " sayfasına bilgilerin aktarılması gerekiyor fakat bir türlü hatayı bulamadım. Bu konuda da yardımcı olursanız sevinirm. Teşekkürler şimdiden.

Geri