Arkadaslar merhaba forumda yer alan kodlar ve sizlerin yardımları ile userform oluşturdum.Userform içerisinde 20 ad textbox ve 1 ad listbox bulunmaktadır.
Excel sayfasından listboxa 45 sutunluk veri çekmekteyim.Gelen verileri üzerine tıklama metoduyla ile ilgili textboxlara alıyorum.45 sutunluk verinin 2 sutununa göre arama da yapabilmekteyim.
Textbox 19 yardımı ile listboxa gelen ve seçilen verinin J sutunundaki veriyi değiştir butonu (CommandButton3) yardımıyla değiştirebilmekteyim.
Fakat arama yapıp verileri textboxlara aldığım zaman J sutunundaki veriyi değiştir butonu yardımıyla değiştirdiğim zaman başka ürünün verisi değişmiş oluyor.Arama yaptıktan sonra satırlar eşleşmemiş oluyor.
Konu hakkında yardımlarınızı rica ederim.
Değiştir işlemini aşağıdaki kod ile yapmaktayım
Excel sayfasından listboxa 45 sutunluk veri çekmekteyim.Gelen verileri üzerine tıklama metoduyla ile ilgili textboxlara alıyorum.45 sutunluk verinin 2 sutununa göre arama da yapabilmekteyim.
Textbox 19 yardımı ile listboxa gelen ve seçilen verinin J sutunundaki veriyi değiştir butonu (CommandButton3) yardımıyla değiştirebilmekteyim.
Fakat arama yapıp verileri textboxlara aldığım zaman J sutunundaki veriyi değiştir butonu yardımıyla değiştirdiğim zaman başka ürünün verisi değişmiş oluyor.Arama yaptıktan sonra satırlar eşleşmemiş oluyor.
Konu hakkında yardımlarınızı rica ederim.
Değiştir işlemini aşağıdaki kod ile yapmaktayım
Kod:
Private Sub CommandButton3_Click()
On Error Resume Next
Worksheets("2017İLK").Select
sor = MsgBox("Hesaplamak istediğinizden emin misiniz ? ", vbYesNo)
If sor = vbNo Then Exit Sub
sonsat = ListBox1.ListIndex + 3
Cells(sonsat, 10) = TextBox19.Value
ListBox1 = "J3:J" & [A65536].End(3).Row 'kendi veri aralığınızı seçiniz
End Sub