• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Listbox'a aktarım sorunu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan _frost_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
excel2007 türkçe
Herkese iyi günler. Ekteki dosyamda new user and analyst form user formunda yaptığım kayıtları listboxa aktarırken debug problemi yaşıyorum. Forumda arattım ama beceremedim. Acaba mümkünse bakmanız ve yanlışımı düzeltmeniz mümkün müdür?
Şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

Aşağıdaki satırı ilgili yerde bulup onunla değitiriniz.:cool.
Kod:
 .RowSource = "'QCAs and Analysts'!A2:A" & ['QCAs and Analysts'!A65536].End(3).Row

Sayın Evren Gizlen,
İlginize çok teşekkür ederim. Çalışmalarınızda başarılar dilerim. Zahmet olmazsa neden " sonra ' koyduğumuzu açıklayabilir misiniz? Forumdaki örneklerde yoktu, o nedenle soruyorum..

Sayın Evren Gizlen,
İlginize çok teşekkür ederim. Çalışmalarınızda başarılar dilerim. Zahmet olmazsa neden " sonra ' koyduğumuzu açıklayabilir misiniz? Forumdaki örneklerde yoktu, o nedenle soruyorum..
Rowsorce yöntemi ile listboxa veri alıyorsanız sayfa isminin arasında boşluk olmamalı yada yasak karakterler olmamalı,eğer varsa tek tırnak içine alıp onu bir bütün bir string olarak gösterirsek sorun çıkmıyor.
diğer metodlarda bu durum yok.sadece rowsource metodunda var,listbox ve combox için geçerlidir.Yani rowsorce kullandığınız her nesnede geçerlidir.

Hızlı cevabınız için çok teşekkürler. Sayenizde öğrenmiş oldum. Çok şeyler borçluyuz sizlere. İşlerinizde kolaylıklar dilerim.

Sayın Evren Gizlen, dosyada birtakım değişiklikler yapmak zorunda kaldım. Şimdide Listboxtan seçtiğim veriyi silemiyorum.
Ekli dosyada QCA sil dediğimde QCA sayfasındaki ilk satırı siliyor ama bir türlü kayıtlara dokunmuyor. Yapmak istediğim qca ve analyst sil butonlarına tıkladığımda seçili verileri bulunukları sayfadan silip sonra sıralamak. Çok teşekkür ederim şimdiden...

Ekli dosyalar

Geri