• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

List seçeneği ile veri aktarma

thecarow

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2016-Excel (Türkçe)
Arkadaşlar merhaba;
Ekte örnekte açıklamaya çalıştım ama kısaca bahsedecek olursam,next step'ler sayfasındaki tablodaki kod sütununun içersine değier sheet'lerdeki sayfa kodlarını eklemek istiyorum ve bu kodları seçtiğimde o kod alanı ile ilgili yazılı bilgilerin bazılarını bu alana aktarmak istiyorum.Umarım anlatabilmişimdir.
Saygılarımla.

Ekli dosyalar

Selamlar,

Siz hücrelerinize veri doğrulama uygulamışsınız. Formül için bu doğrulamaları kaldırmanız gerekir.

Sırayla aşağıdaki formülleri uygulayınız.

B5 hücresine;
Kod:
=EĞER(EĞERSAY('KÖ&G'!A:A;A5)>0;"KÖ&G";"")&EĞER(EĞERSAY('25_ADIM_KONTROL'!A:A;A5)>0;"25_ADIM_KONTROL";"")&EĞER(EĞERSAY(ROTASYON!A:A;A5)>0;"ROTASYON";"")

C5 hücresine;
Kod:
=ARA(YİNELE("z";255);ELEMAN({1;2;3;4};"";DÜŞEYARA($A5;'KÖ&G'!$A:$F;2;0)&"";DÜŞEYARA($A5;'25_ADIM_KONTROL'!$A:$F;2;0)&"";DÜŞEYARA($A5;ROTASYON!$A:$F;2;0)&""))

D5 hücresine;
Kod:
=ARA(YİNELE("z";255);ELEMAN({1;2;3;4};"";DÜŞEYARA($A5;'KÖ&G'!$A:$F;6;0)&"";DÜŞEYARA($A5;'25_ADIM_KONTROL'!$A:$F;6;0)&"";DÜŞEYARA($A5;ROTASYON!$A:$F;6;0)&""))

E5 hücresine;
Kod:
=ARA(YİNELE("z";255);ELEMAN({1;2;3;4};"";DÜŞEYARA($A5;'KÖ&G'!$A:$F;5;0)&"";DÜŞEYARA($A5;'25_ADIM_KONTROL'!$A:$F;5;0)&"";DÜŞEYARA($A5;ROTASYON!$A:$F;5;0)&""))

Geri