• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Linkle (köprüyle) satırları gizleyip açmak.??

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
Merhaba Arkadaşlar. Bi Tablo üzerinde uğraşıyorum ve bi özellik gerekiyor yapacağım tablo için. Böyle bir özellik varmı bilmiyorum ama sormak istedim, yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden..

Yapmak istediğim tabloda mesela c5 hücresinde bir fatura numarası var ve o numara üzerine basıldığında ben o satırın hemen altındaki 6,7,8,9,10 numaralı satırları komple açmak ve ikinci bastığımda geri gizlemek istiyorum..

Bu şekilde yaparak bir faturanın ayrıntısını lazım olduğu anda görebilmek istiyorum eğer alt alta her faturayı ayrıntısıyla girecek olursam sayfa çok kalabalık oluyor bu yüzden böyle bir özelliğe ihtiyacım var..

Birde bu özellik varsa bunu ayrıca altlara doğru sürüklediğimde diğer hücrelerede uyarlanabilirmi yoksa her bir link için uğraşmammı gerekecek?

Kimse Bilmiyormu arkadaşlar çok lazımdı bu olay gerçekten. Buna alternatif başka bir yöntemde olabilir..?

merhabalar sergenat79 nasıl yapıldığını anlatırsanız bizde oğrenmiş oluruz ve bilgi çoğalmışolur.

sergenat hocam ilginize çok teşekkür ederim. Sütün gruplandırma yolunu farketmiştim aslında ve onla yapmaya çalışmıştım ama ben acaba sorumdaki gibi bişey yapabilirmiyim diye merak ediyordum. öyle bir özellikte yok sanırım, varsada ancak vb. kodlarıyla yapılıyordur diye düşünüyorum.. Artık o şekilde gruplandırma ve filtreleme yoluyla yapacam gösterdiğin gibi. tekrar tşk. ederim. herkese iyi günler.

merhabalar sergenat79 nasıl yapıldığını anlatırsanız bizde oğrenmiş oluruz ve bilgi çoğalmışolur.

öncelikle istediğiniz sütunu gizlemek isterseniz en üstteki veri sekmesine gelin. veri çubuğunun en sağında gruplandır ve grubu çöz var. önce gruplandırmak istediğiniz sütunları seçin sonrada gruplandıra tıklayın.

sergenat hocam ilginize çok teşekkür ederim. Sütün gruplandırma yolunu farketmiştim aslında ve onla yapmaya çalışmıştım ama ben acaba sorumdaki gibi bişey yapabilirmiyim diye merak ediyordum. öyle bir özellikte yok sanırım, varsada ancak vb. kodlarıyla yapılıyordur diye düşünüyorum.. Artık o şekilde gruplandırma ve filtreleme yoluyla yapacam gösterdiğin gibi. tekrar tşk. ederim. herkese iyi günler.

yardımımız dokunduysa çok sevindim.

Geri