• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Lig İçin Fikstür

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 türkçe
arkadaşlar kendime bir lig yapmayı düşünüyorum arkadaşlarla pc içinde ama fazlayız bu yuzden kendi elimle bir fikstür yapamadım 12 takımlı puanları galibiyete 3 beraberlige 1 veren bir fikstür yaparmısınız ben beceremedim ayrıca sitedeki diger konulara baktım ama hiç biri işime yaramadı belkide ben kullanamadım yardım edin lütfen

Merhaba,

Forumda lig fikstürüyle ilgili birden çok örnek vardır, arama yaparsanız size uygun olan örneği bulabilirsiniz..

Merhaba,

Forumda lig fikstürüyle ilgili birden çok örnek vardır, arama yaparsanız size uygun olan örneği bulabilirsiniz..

yukarıda belirtiğim gibi onlar işime yaramdı baktım en uygun olanını buldum ama oda sadece 10 takım ile oluyor eger upload etsem ayarını 12 takım yaprmısınız

Son düzenleme:
Çalışmadaki bazı sayfalar şifreli bu şekilde yardımcı olmam çok zor. Benim size tavsiyem siz bir şablon oluşturun onun üzerinden sonuca gitmeye çalışalım..

Yukarıdaki mesajıma bazı linkler ekledim onlarıda incelemenizi tavsiye ederim..

ama ben şablon nasıl oluşturul bilmiyorum

Çalışmadaki bazı sayfalar şifreli bu şekilde yardımcı olmam çok zor. Benim size tavsiyem siz bir şablon oluşturun onun üzerinden sonuca gitmeye çalışalım..

verdiginiz linklerden birini kullandım ama toplam takım 18 ben onu 12 ye düşürünce bozuluyor bu sorunu ayarlayabilrimsiniz
LİNK

bana bir yardım edecek biri yokmu

Buyur dostum,
12 Ttakımlı, fikstürlü ve puan durumlu lig. Takım isimlerini değiştirerek kullanabilirsin.

Ayrıca galibiyet 3, beraberlik 1 puan..
Maç sonuçları girildikçe otomatik olarak sıralar. İkili averaj da mevcuttur.

Ee daha ne olsun:)

ÇOK SAOL TAM İŞİME YARIYACAK bir excel olmuş eline saglık

Buyur dostum,
12 Ttakımlı, fikstürlü ve puan durumlu lig. Takım isimlerini değiştirerek kullanabilirsin.

Tam aradığım gibi bi çalışma olmuş ama sanırım dosya uçmuş. rica etsem linki yenileyebilirmisiniz acaba

fikstur

Üstadım, bu çalışma bayağı işime yarayacak gibi gözüküyor. Ancak gruba isimleri yazıp takım taşı dediğimizde "runtime error 1004" hatası veriyor.

Buyur dostum,

Dosyayı yenilermisiniz.Dosya uçmuş.

Geri