• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

LibreOffice yazılımını kullananız var mı?

assenucler

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Ofis 365 TR 64 Windows 11 Pro x64 TR
Değerli Dostlar;

Bu yazılımı daha önce kurup kullananların, düşünce ve görüşlerini öğrenmek istiyorum.
Bilgi verecek her gönül dostlarıma, önceden teşekkürlerimi sunarım.

Detaylı olarak inceleyemedim ancak bir nebze de olsa MS ofise alıştığımız için her şeyi yadırgamıştım. Bu nedenle hemen sildim. Ancak lisans sorunu olmadığı için kullanan bazı kurumlar da gördüm. Normal ev kullanıcılarının her türlü işini görür ancak büyük kuruluşların ihtiyaçlarına cevap verebilecek derecede (en azından excell için) olduğunu düşünmüyorum. Ben standart ev kullanıcı sayılırım ben bile alışamamıştım. Büyük şirketleri düşünemiyorum.

Son düzenleme:
Zaten ülkemizdeki resmi kurumların kullanmakta olduğu Windows, Office ve Anti-Virüs programlarının yerine "yerli malı" olanlarını geliştirip, kullanabilsek ..... Devletimizin bütçe yükü bayağı azalacaktır.

.

Çok eskiden bilgisayarıma kurup denemiştim; yerleşik özellikleri Excel'i aratmaz. Ancak Visual Basic editörü kullanışlı değil. Kod yazmak zor ve kodlar çok yavaş çalışmakta.

Sayın Tukayf,
Sayın Haluk,
Sayın Zeki Gürsoy,

İlginiz ve bilgilendirmeniz için teşekkürler. 1-2 dakika önce Office 365 siparişi verdim.

Saygılar.

Geri