Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sayın haocaların öncelikle merhaba excelde butona bastığımda kod satırunda Can' t fin dproject or Libary hatasını alıyorum hata resimi ektedir bunu nasıl çöze bilirim
Projenizde PC'nizde olmayan bir activex nesnesi kullanmışsınız.
Bu nesnenin ilgili ocx uzantılı dosyasını PC'nize windows\System32 klasörüne atın
Ve kayıt defterine regsvr32.exe dosyası iile kayıt edin.
Ondan sonrada tools==>reference den missing yazan satırı iptal edin.
referanslar bölümü resimdeki gibi olmalı eğer resimdeki gibi refaranslar yoksa onları eklemen gerekiyor dosya adı mavi renkle dosya yolu kırmızı renkle işaretli referanslardaki tikleri işaretlediğin zaman dosya yolu ve adı kırmızı ve mavi renkte ki yerde göstermekte sizde burada yazan dosya muhtemelen yok yada içerisindaki bilgiler eksik bu dosyayı indirmeniz gerekiyor
sayın halit3 öncelikle ilginiz için teşekkürler anak verdiğiniz resimde ki reference ler bende de işaretli görüntü resmi ektedir,ama aynı hatayı vermekte
Ben size Missin olan satır demiştim.
Anlaşılan benşi hiç dinlememişsiniz
O satıra tıklayın tikini iptal etmeden
aşağıda onun yolu gözükecek.Yolu gözükmüyorsa demkki bu dosya szzide tok
o nun ocx dosyasını bulup dediğim klasöre yükleyin
eğer varsa veya yoksa yükledikten sonra oradki yoldaki dosyayı başlat çalıştırdan
regsvr32.exe "Dosya Yolu ve adı"
yazıp entere basın
size mesaj gelecek kayıt defterine kayıt edildi diye
sonra resimdeki missing yazan satırın tikini kaldırın işlem tamamdır
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.