Benzer bir çalışmam var.veriler silinmiştir.comboboxta seçilen kişiye ilşkin bilgiler ekrana gelmektedir. kodları incelersenkendi çalışmana uyarlıyabilirsin.
Sayın metinozlu
İlginiz için teşekkür ederim ama beceremem açıkçası.Benzeri bir dosyada bende var ama sabahtan beri ne yaptımtıysam olmadı.
Saygılarımla.
Sayın metinozlu
Kodların birleştirilme mantığını çözemem açıkçası.Sabahtan beri iki farklı dosyadan bir sürü kopyala yapıştır falan yaptım ama acemi olduğumdan yapamıyorum tabi.İlginize çok teşekkür ederim.
Olmadı üstadım
Hem verileri alırken eksik alıyor hemde tek combobox değil.Acemilik başa bela.Sabahtan beri kodları kese kese kasaba döndüm.Herşey için teşekkür ederim.
Ben size resim getirmeyle ilgili bir dosya gönderiyorum. Sayın hocam Şaban Sertkaya'nın yardımlarıyla yapılmıştır. Sayfa 2 ye de resmi getiriyor. resim dosyasını mutlaka C nin içine kopyalayınız .Belki işinize yara kendinize uyarlayabilirsiniz.
Sayın komutan63
ALLAH RAZI OLSUN dolayısıyla Şaban Sertkayadan'da ALLAH RAZI OLSUN.
Ayrıca izlediğim kadar çoooooook uzun süre soruma ilgili olarak çözüm aradınız.Sabrınıza minnettarım.Buarada Sayın metinozlu'yada büyük dirençle çözüm üretmesinden dolayı ALLAH kendisindende RAZI OLSUN.
Dosyanın bitmiş hali ekte umarım işe yarar.
Saygılarımla.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.