• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

kurumlar vergisi ekleri

spacebar

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
office 2019 Türkçe
meslektaşlarım ve üstadlarım merhaba. ekte kurumlar vergisi beyannamesi ekleri için hazırladığım bir çalışma var. aktif pasif gelir tablosu ve kesin mizanı hazırlıyor ve txt dosyasına dönüştürüyor. bu şekilde kullanılabilir. ancak bir düzenleme yapmam gerekiyor. kayıt yerini değiştirmek istiyorum.
Const yol = "D:\Gelir Tablosu.txt"
bu şekilde d sürücüsüne kaydediyor. ben kapak sayfasında F7 hücresindeki firma ismini yazarak excelin bulunduğu dosyaya kaydetmek istiyorum. meslektaşlarıma faydalı olması dileğiyle şimdiden teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

meslektaşlarım ve üstadlarım merhaba. ekte kurumlar vergisi beyannamesi ekleri için hazırladığım bir çalışma var. aktif pasif gelir tablosu ve kesin mizanı hazırlıyor ve txt dosyasına dönüştürüyor. bu şekilde kullanılabilir. ancak bir düzenleme yapmam gerekiyor. kayıt yerini değiştirmek istiyorum.
bu şekilde d sürücüsüne kaydediyor. ben kapak sayfasında F7 hücresindeki firma ismini yazarak excelin bulunduğu dosyaya kaydetmek istiyorum. meslektaşlarıma faydalı olması dileğiyle şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba dostum, dosya üzerinde çalışacağım çok zor birşeye benzemiyor ama denemem lazım 2-3 güne olumlu veya olumsuz cevap veririm

teşekkürler. iyi çalışmalar..

Merhaba dostum kusura bakma hafta sonu işlerim nedeniyle dosyana dönemedim. ekteki dosyaya basit bir uyarlama yaptım umarım işine yarar.

Kapak sayfandaki F7 ye kendi adımı yazdım ve D:\ali isimli bir klasör oluşturdum. (sende şirket klasör isimlerinin var olduğunu düşünerek)

gelir tablosunda txt oluştur dediğimde makro ilgili klasöre txti gelir tablosu ismiyle atıyor.

Ekli dosyalar

teşekkürler emeğine sağlık...

Geri