Kurulum ve Donanım Raporu?

Excel Vers. ve Dili
2007 TR
Arkadaşlar merhabalar;

Öncelikle konuyu yanlış yere veya yanlış konu başlığında açtı isem af ola. Bir konuda değerli üstatlarımızdan yardım talep etmekteyim..

Fiber alt yapı kurulumları ile ilgili bir bayide görev almaktayım. İstediğim yardımı ek dosyalarla pekiştirip burada detaylı bir şekilde anlatmak istedim.

Çalıştığım işte; satış elemanları günlük satış yapar biz randevusunu alıp kurulumlarını gerçekleştiririz. Hayli ile belli bir konumda fiber kablo, modem, ont ve fiber connektör kullanılmakta. Ayrıca kampanya dahilinde çeşitli ürünler donanım başlığı altında (Cep Telefon, Dect Telefon, PC, kampanya şifresi vb.) verilmekte ve malumunuz arızalar olmakta ve bunlara da modem ont kablo ve konnektör kullanılmakta. Bunun takibatını ADSLUS adlı programda takibatını yapabilmekteyiz.

Benim sizden istediğim yardım ise, bunları her gün bitiminde üstlerime rapor edebilmem..

Eklediğim eklerde de göreceksiniz acemice bir rapor şablonum bulunmaktadır. Bunları nasıl geliştirebilirim? Daha fazla nasıl açıklayıcı basit bir konuma indirebilirim? Şimdiden desteğiniz için teşekkür ederim iyi çalışmalar dilerim. :)

Direkt ulaşım adresi: muygun@elektromekanikis.com

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2007 TR
Ve eklemek isterim arkadaşlar ben mesela birinci sayfaya bir menü oluşturup o menüdeki butonlara basılınca diğer sayfalara kaysa örneğin donanım durumu diye bir buton oluşturdum ve basınca hop hemen diğer ikinci sayfaya kaydı arıza durumu dedim hop diğer sayfaya kaydı vb gibi ? k. bakmayın sadece beni yönlendirebilirseniz bile çok büyük yardımcı olursunuz ben bayağıı uğraştım ama üstad yardımı olmadan olmuyor gerçekten..

Excel Vers. ve Dili
ofis 2016 Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
01-07-2025
Merhaba,
Sayın Esveed, çalışmalarınızı geliştirmek için öncelikle, bazı araştırmalar yapmak gerekiyor, Şöyleki; "siz ne kadar anlatırsanız anlatın, sizin anlatacağınız karşınızdakinin anlayacağı kadardır" sözü vardır malumunuz.
Yani sizden çalışma bekleyen makam yada kişilerin neleri istediğini, nasıl anlayacağını vb. iyi tayin edip bu konularda bir çalışma yapabilirsiniz.
Ayrıca size gelen talepler doğrultusunda yada birebir ne düşündüklerini öğrenerek, firmanızın piyasa değerlendirmesindeki yerini araştırarak, firmayı daha ileri seviyelere götürecek analizleri yaparak, maliyet hesaplarını yada ön plana çıkmasını istediğiniz konular hakkında araştırmalarınızı yoğunlaştırmalısınız.
Sonra oluşan fikirler çerçevesinde çalışmalarınıza başlayın, iş formüle kaldığında
üstadlarımızın yardımlarını esirgemeyeceğine eminim.
Nacizane değerlendirmemi yanlış anlamayın lütfen.

Excel Vers. ve Dili
2007 TR
Değerlendirmeniz gerçekten yerinde olmuştur.

Şöyle bi durum var. Üstlerim benden isteği şudur ki en anlaşılır şekilde kime ne kurduk ne verdik ne kadar malzeme kullandık tarzı beklentiler. Odur ki depocunun attığı maillere raporlara istinaden bir karşılaştırma yapmak istemekte... Bi durum daha var. Çalıştığım yerde depo girdi ve çıktılarında neredeyse hiç finans dönmemekte. kablo ve konnektörler sadece firma sahibi alır ve bununla ilgili muhasebe ilgilenir bizden istediği günlük kullanım dağılımı diğer geri kalan hiç bir üründe mal karşılığı para dönmemekte. Daha açıklayıcı olmak gerekirse çalıştığım firma TURKCELL SUPERONLİNE. Mersin Bayiisi yanı kablo ve konnektör hariç geri kalan tüm ürünler Turkcell'e ait. bundan ötürü hassasiyet daha da artmakta.

Excel Vers. ve Dili
2007 TR
Arkadaşlar Merhabalar...

Site içi araştırmalarım sonucu ekteki dosyayı yaptım... Sizin fikirleriniz varmı daha da nasıl geliştirebilirim..? mesela arkaya tema ekleyebilirsin yada şunlar güzel olmamış böyle olsa daha iyi olur vs ? fikirleriniz görüşleriniz benim için çok önemlidir.

Ekli dosyalar