• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Kullanıcı Adı ve Parola Değişikliği

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wishm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2003
Değerli site üyleri aşağıdaki gibi bir uygulama arıyorum ancak sitede rastlayamadım. Elinde olan varsa ve paylaşırsa memnun olurum.

Aradığım şu şekilde bir uygulama;

Kullanıcı adı ve parola ile giriş yapılabilen bir excel uygulaması arıyorum. Ancak tam olarak istediğim şu.

Uygulama ilk kez PC' de açılırken daha önceden belirlenen "Kullanıcı Adı" ve "Parola" ile açılacak. Kullanıcı tarafından bu "Kullanıcı Adı" ve "Parola" girildikten sonra ekrana kullanıcının yeni "Kullanıcı Adı" ve "Parola" belirlemesini isteyen bir form açılacak ve kullanıcı yeni "Kullanıcı Adı" ve "Parola" sını belirleyerek ilgili sayfaya ulaşacak. Söz konusu uygulamanın bundan sonraki açılışlarında ise "Kullanıcı Adı" ve "Parola" olarak belirlenen yeni "Kullanıcı Adı" ve "Parola" kullanılmaya başlayacak.

Konu ile ilgili yanıtlarınız ve paylaşımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Saygılarımla.

Değerli site üyeleri konu ile ilgili forumu neredeyse bir haftadır taradım ama sonuca ulaşamadım. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. İlginiz ve yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Arkadaşım;

İstediğin şey şifrelerinin ve üzerinde çalışacağın verilerin saklanacağı bir database ortamını gerektirmektedir. (tabi böyle bir istekte bulunuyorsan şifrelerinin ve verilerinin gizlenmesini istediğini düşünüyorum.) Bunun için de verilerinin düzenli, toplu durması ve güvenliği için şifrelerin veri dosyası içinde olması benim tercihim olurdu. Sitede bu konuyla ilgili bir çok örnek bulabilirsin fakat tam istediğin bu çalışmayı sitede bulabileceğini sanmıyorum.
Çalışmanı bir örnekle destekle. Verilerin nerde bulanacağı, nasıl kullanılacağı ortaya çıksın. Yardım eden olacaktır.

Sayın ffff7 yapmak istediğim şeyin amacı şu. Şirketin farklı şubelerinde hazırlamış olduğum dosya belirli kişiler tarafından kullanılacak. Dolayısiyle bu kullanıcı adı ve parola uygulaması bunun için gerekli. Kısacası belirlenen kullanıcı adı ve porala ile ilk giriş yapılacak ve arkasından yeni kullanıcı adı ve parola belirlenmesi istenecek ve belirlenen kullanıcı adı ve parola ile excel sayfası açılacak ve kullanılmaya (kayıt yapılmaya) başlanacak. Sayın ffff7 konuya gösterdiğiniz ilgi ve yanıtınız için teşekkür ederim. saygılarımla.

Geri