• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

kuaförler için günlük kasa tablosu

merhaba
syn yvz,
bu sitede bırakın uzman arkadaşları herhangi bir üyemizin katkılarıyla birşeyler başarmış olmanızdan mutluluk duyarım. binlerce üye arkadaşımız burada öğrendikleri ile kendi ihtiyacı olan şeyleri yaptıkları gibi başkalarınada yardımcı oluyor.
biz bundan gocunmaz aksine seviniriz. umarım birkaç hafta sonra çok daha iyi yerlere gelirsiniz. bunda bizlerin katkısı olursa ne mutlu bize.
dün akşam dosyanıza üstünkörü göz attığımda, dosya oluşturma tarihi, makro kayıt tarihi ve userform'un sizin tarafınızdan oluşturulmadığı kanaatine vardığım için başkasının çalışmasını sahiplenmeyin dedim. bizlerde başka kaynaklardan öğrendiğimiz şeylerle yeni çalışmalar yapıyoruz. başkasının çalışmasından faydalanmazsak bildiklerimizle kalırız. zaten burada bilgi alışverişinin amacı bu. bir formül yada kodu başkası kullanmış diye bizim kullanmamamız düşünülebilir mi.
sanırım kastı aşan bir cümle kullanmış oldum. amacım sizi rencide etmek değil, başkasının çalışmasını kendi çalışması olarak lanse edenleri uyarmakdı.
sanıyorum siz çok önceleri oluşturulmuş bir dosya üzerinde kendiniz birşeyler yapmışsınız ama önceki bazı şeyler dosyada kalmış. siz asıl dosyada neler muhafaza edildiğini bilemediğiniz için suçlamaya maruz kaldınız.
bu anlamda sizden özür dilerim.
sizi aramızda görmeye devam etmek isteriz. diğer üyelerimize olduğu gibi, ben ve arkadaşlarımız size elimizden geldiğince yardımcı olmaya devam edeceğimizden emin olabilirsiniz.
zaman zaman bazı tatsız olaylar yaşansa bile, biz hiç kimseye küsmez, kin tutmayız.
lütfen şevkiniz kırılmasın, çalışmalarınızda başarılar dilerim.

barıştık yani :) Bende çok özür dilerim böyle bi tartışmaya sebep oldugum için oldugum için süleyman by

süleyman by bişey sorabilirmiyim arayı düzeltmişken :) bu yaptıgım tabloları office 2007 ile hazırlıyorum ya 2003 olan arkadaşlar nasıl kullanabilirler dosya açılmıyor diyorlar da bi program falan mı indirmeleri gerekiyor görmeleri için

sayın yvz arkadaşım forumda herkez bir şeyler paylaşıyo herkez bir şeyler üretiyo kimi acil kimi önemli ben bundan 4 ay öncede farklı zamanlarda yardım istedim ama işi iyi bilen arkadaşlarında çok işi olunca öylece kaldı hani demek istediğim ben aslında fırıncı değilim belkide fırıncılardanda exceli kullanan ne kadardır bilemem ama ortada bir gerçek var birileri burdaki açığı bildiği net üzerinden para kazanıyolar benim demek istediğim gerçek şu ortada:her gün dağıtılan ekmek var 5000 6000 adet mesela toplamda 40 45 müşteri var gün sonu ekmek rakamları ve toplam alınması lazım ben şu an amatörce bi tabloda kaç aydır işimi görüyorum bi ton eksiğim var bi arkadaşımda kendi çapında yapmış kullanayım dedim bana biraz zor geldi ikisinide yolluyayım bak yeni başlık altında bi konu açalım yada bir program oluşumu için ne dersin arkadaşım sende şevk var hırs var ne dersin ...

sayın yvz arkadaşım forumda herkez bir şeyler paylaşıyo herkez bir şeyler üretiyo kimi acil kimi önemli ben bundan 4 ay öncede farklı zamanlarda yardım istedim ama işi iyi bilen arkadaşlarında çok işi olunca öylece kaldı hani demek istediğim ben aslında fırıncı değilim belkide fırıncılardanda exceli kullanan ne kadardır bilemem ama ortada bir gerçek var birileri burdaki açığı bildiği net üzerinden para kazanıyolar benim demek istediğim gerçek şu ortada:her gün dağıtılan ekmek var 5000 6000 adet mesela toplamda 40 45 müşteri var gün sonu ekmek rakamları ve toplam alınması lazım ben şu an amatörce bi tabloda kaç aydır işimi görüyorum bi ton eksiğim var bi arkadaşımda kendi çapında yapmış kullanayım dedim bana biraz zor geldi ikisinide yolluyayım bak yeni başlık altında bi konu açalım yada bir program oluşumu için ne dersin arkadaşım sende şevk var hırs var ne dersin ...

merhaba
syn splendid38,
kusura bakmayın, yazdıklarınızdan pek bişey anlamadım.
özellikle "bir gerçek var birileri burdaki açığı bildiği net üzerinden para kazanıyolar benim demek istediğim gerçek şu ortada" cümlenizden hiç bişey anlamadım.
bu sitedeki bazı arkadaşların vermiş olduğu hizmet karşılığında para kazanıyorlar demek mi istiyorsunuz?

hayır hayıır kesinlikle demek istediğim site dışı net üzerinde arama yapın fırın takip adına cok kişi prog yapmış ve satıyor benim demek istediğim bu forumda öyle bilgili öyle yetenekliler varki neden yapılamadı yani gerçek şu ki olsa çok kişi faydalanır

merhaba
syn splendid38,
nasıl birşey istediğinizi örnek dosya ile ekleyebilirseniz yardımcı olacak arkadaş mutlaka olacaktır.

İftar Vaktİ Şu An Bİrazdan Yolluyayim ÖzÜr Dİlerİm

ekteki gibi y doğan olan benim kullandığım diğeri arkadaşın kullandığı nasıl bi çalışma yapabiliriz

slm arkadaşım ustaamelenin dedigine katılıyorum .. sana elimden geldigi kadar yardım edeyim fakat istegin toplama çıkarma işlemi yardım istemektense toplama çıkarma nasıl yapılır diye arama yap ve formları oku inanki çok basit toplama çıkarma işleri hemen bi örnek vereyim
seçtigin hücreye =TOPLAM(G5:G20) yaz sana g5 ile g20 ye yazdıklarını toplasın çıkarma için =(G5-G20) bu kadar
kısacası yardım istersen herkes yardım eder sen yeterki yapmak iste yaptırmak degil

merhaba
syn splendid38,
sorunuzu yeni konu açarak sorunuz, başka konu içersinde ilgisiz soru sormayınız.
sorunuzla ilgilenecek birçok arkadaş çıkacaktır.

sayın süleyman bey yeni konu açmayı düşündümde sayın yvz kardeşin ilgisine istinaden burda yazdım oda yanlış anladı benim demek istediğim bu alanda bir programın olmaması beraber böylebir işe kalkışırmıyız demek istedim oda bir şey yaptırmak istermişim gibi anladı neyse ilginize teşekkürler

Arkadaşlar merhaba;

Ben ekteki gibi gibi birşey yapmak istiyorum.
Çalışanlar Kuafor, Manikür Pedikür ve ve Tırnak bakımı olarak üç grupta çalışıyor. Her gruptaki personelin yaptığı işler farklı.

Ben bu personelin günlük yaptığı ciroları ve sattığı ürünleri kişi bazında ve total olarak günlük, haftalık, aylık olarak takip etmek istiyorum..

Gerekirse bu işi ücreti mukabilince yapacak bir arkadaş varsa çok memnun olurum benim excel bilgim bunu yapacak seviyede değil

Ekli dosyalar

Geri