• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Kritik Değerleri Olan Hücrelerdeki İsimler Listelenebilir mi?

Hocam aktarım yapıyor ancak malzemelerin olduğu sütunları tamamen siliyor. (A,B ve C sütunlarını)

Range("A:C").Delete

Sanırım buradan kaynaklanıyor. Tekrar bakabilirseniz sevinirim.

Üstteki kodu düzenledim.

Hocam emeğine sağlık. Bir sorun var kritik olanları 3 numaralı satırdan değil 4 numaralı satırdan başlayarak kopyalıyor. A3 hücresindeki 204 PCT isimli ürünün kritik seviyesi 150depo mevcudu 100 olmasına rağmen aktarım yapmıyor. Aktarıma 4. satırdan başlıyor.

Ayrıca başlık satırını da kopyalamıyor.

Hocam emeğine sağlık. Bir sorun var kritik olanları 3 numaralı satırdan değil 4 numaralı satırdan başlayarak kopyalıyor. A3 hücresindeki 204 PCT isimli ürünün kritik seviyesi 150depo mevcudu 100 olmasına rağmen aktarım yapmıyor. Aktarıma 4. satırdan başlıyor.

Ayrıca başlık satırını da kopyalamıyor.

Mesajdaki kodu tekrar güncelledim.

A3 hücresine tıklayabiliyor musunuz_?
A2 ve A3 birleşik hücre veriler A4'den itibaren başlıyor yoksa sizin dosya ile bu dosya arasında fark mı var_? Ben bu dosyaya göre çözüm ürettim.

Bendeki dosyada A1 ve A2 birleşik. Veriler A3 den başlıyor. Dediğiniz gibi dosya farklı galiba. Sorun bundan kaynaklanıyormuş üste 1 satır ekledim sorun çözüldü hocam.
Emeğinize sağlık...

Bendeki dosyada A1 ve A2 birleşik. Veriler A3 den başlıyor. Dediğiniz gibi dosya farklı galiba. Sorun bundan kaynaklanıyormuş üste 1 satır ekledim sorun çözüldü hocam.
Emeğinize sağlık...

Kolay Gelsin
:keyif:

Geri