Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hayırlı bayramlar.Sayın yucel baygun dosyanız gayet güzel tşk.ler. Ancak biraz daha uğraşabilirmisiniz acaba. Şöyleki benim kredi kartı hesap kesim tarihi her ayın 7 si, ödeme günü ise ayın 17 sidir. Ayın 7 sine kadar olan harcamalarım o ayın 17 sinde ödenmesi gerekiyor. 7 sinden sonraki alışverişlerin ödemesi ise bir sonraki ayın 17 sinde oluyor. Formülü bu şekle göre revize edebilirmisiniz acaba. Şimdiden teşekkrler.
Arkadaşlar ben bu dosyayı sayın yucel baygun hazırladığı için soruyu ona yöneltmiştim. Ama diğer üstatlarda ilgilenirse sevinirim.
sn m.gur istediğniz dosya böyle bi şeymi. ekteki dosyayı inceleyin.
işlerin yoğunluğundan dolayı dosyaya bakamadım. geçikme için özür diliyorum.
umarım işinizi görür.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.