• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

kredi kartı

Excel Vers. ve Dili
2003
kredi kart borçlarını ve günlerini takip edeceğim excel çalışması var mı

merhaba yaşar bey;

daha önce forumdan indirdiğim ve kendimde kullandığım iki tane fatura takip var umarım işine yarar.

sn yaşar68 ekteki dosya kredi kartını takip ettiğim bir bir dosyadır. umarım sizinde işinize yarar.

Arşiviminde bulunan ve hangi siteden indirdiğimi bilemediğim excel dosyasını işine yarar düşüncesiyle siteye ekliyorum.

Bu arada, emeği geçen ve paylaşımda bulunan arkadaşa, bir kez daha teşekkürler.

Hayırlı bayramlar.Sayın yucel baygun dosyanız gayet güzel tşk.ler. Ancak biraz daha uğraşabilirmisiniz acaba. Şöyleki benim kredi kartı hesap kesim tarihi her ayın 7 si, ödeme günü ise ayın 17 sidir. Ayın 7 sine kadar olan harcamalarım o ayın 17 sinde ödenmesi gerekiyor. 7 sinden sonraki alışverişlerin ödemesi ise bir sonraki ayın 17 sinde oluyor. Formülü bu şekle göre revize edebilirmisiniz acaba. Şimdiden teşekkrler.

Arkadaşlar ben bu dosyayı sayın yucel baygun hazırladığı için soruyu ona yöneltmiştim. Ama diğer üstatlarda ilgilenirse sevinirim.

Arkadaşlar 5 inci mesajdaki sorumu tekrarlıyorum. Sanırım kimse okuyamadı bayram dolayısıyla.

Sayın M. Gür,

Eklediğim dosyayı ben kullanıyorum. Başka bir iş için yapmıştım ama istediğine yakın bir uygulama. Açıklamayı dosyanın içine yazdım.

sayın msanli çok teşekkür ederim ama benim isteğim bu şekilde değil. ilginiz için teşekkür ederim.

sn m.gur istediğniz dosya böyle bi şeymi. ekteki dosyayı inceleyin.
işlerin yoğunluğundan dolayı dosyaya bakamadım. geçikme için özür diliyorum.
umarım işinizi görür.

sayın yucel baygul
çok teşekkür ederim. tam istediğim gibi olmuş elleriniz dert görmesin.

arkadaşlar linkler neden çalışmıyor...?

Geri