• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Koşullu toplama hakkında yardım...

Excel Vers. ve Dili
Türkçe 2007
Arkadaşlar A sütununda çeşitli isimler B sütununda isimlere karşılık rakamsal değerler yer alıyor. A sütunundaki aynı isimlere denk gelen rakamsal değerlerin toplamını nasıl aldırabiliriz? pivot tablo dışında formülle yapmak mumkunmudur?

evet bu formul işe yarıyor ancak tablodakı mukerrer ısımlerı kaldırarak nasıl goruntuleyeblırız? pivota aldğmız zaman mukerrer değerlerı bıze vermeden bu toplama ışlemını yapıyor. yardımlarınızı beklıyorum..

evet bu formul işe yarıyor ancak tablodakı mukerrer ısımlerı kaldırarak nasıl goruntuleyeblırız? pivota aldğmız zaman mukerrer değerlerı bıze vermeden bu toplama ışlemını yapıyor. yardımlarınızı beklıyorum..

veri/süz/gelişmiş süzgeç/yalnızca benzersiz kayıtlar ile aynı isimlerden birer tane olanı görüntüleyebilirsiniz.

A sütununu kopyala yapıştır ile alın.
Veri menüsünden yinelenenleri kaldır ile tekrar edenleri silin.

Arkadaşlar A sütununda çeşitli isimler B sütununda isimlere karşılık rakamsal değerler yer alıyor. A sütunundaki aynı isimlere denk gelen rakamsal değerlerin toplamını nasıl aldırabiliriz? pivot tablo dışında formülle yapmak mumkunmudur?

Çoketoplayı öğrenmeniz işinizi kolaylaştıracaktır.
http://www.excel.web.tr/f14/excel-oketopla-ve-veri-doorulama-videolu-anlatym-t138792.html

Geri