Merhaba arkadaşlar kolay gelsin. Eğer bir hücre doluysa paralel hücrede statik tarih oluşturmak istiyorum, bir kaç şey denedim fakat ya formülde hata oluyor ya da yazdığım vba kodundan dolayı excel patlıyor, yardımcı olur musunuz?
DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
biraz daha detay veriniz lütfen. statik tarih derken ?Merhaba arkadaşlar kolay gelsin. Eğer bir hücre doluysa paralel hücrede statik tarih oluşturmak istiyorum, bir kaç şey denedim fakat ya formülde hata oluyor ya da yazdığım vba kodundan dolayı excel patlıyor, yardımcı olur musunuz?
geç cevap için kusura bakmayın, şöyle aynı satırdaki hücreye liste ekledim ad tanımlayıcısıyla, veri kısmından o sütundaki her bir hücreye o liste seçeneklerini getiriyorum. listede herhangi bir seçenek seçildiğinde aynı satırdaki bir hücreye statik tarih atamak istiyorum, tarih sadece gg/aa/yyyy şeklinde olması yeterli fakat işlemin yapıldığı tarihi kaydetmesi içinbiraz daha detay veriniz lütfen. statik tarih derken ?
excelin tüm hücrelerinde mi olacak bu işlem yoksa belli hücreler veya alan için mi