• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Soru Koşullu Hücre Taşıma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ta2uk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
03 türkçe
Selamlar;

Bir excel tablosunda H sütununda bulunan değerlerin B sütununda aranmasını, eğer varsa ilgili B sütununun solundaki(A) hücrenin, G sütununa taşınmasını sağlayacak bir makroya ihtiyacım var. Örneğin H13, B456 da bulunursa A456 G13 e kopyalansın.

Sütunların uzunlukları değişkendir. Teşekkürler şimdiden. ÖRNEK EKLENMİŞTİR

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Selamlar
İnceleyiniz.

Ekli dosyalar

Üstat tekrar elinize sağlık, bununla birlikte Ave B sütunlarındaki bilgileri başka bir kaynaktan alarak değiştirince(kopyala -yapıştır yapınca) bulamadı. Şimdiden teşekkür ederim.

Dosyayı harici yükleme sitelerinden birine yükleyip link paylaşırmısınız?

Dosyayı harici yükleme sitelerinden birine yükleyip link paylaşırmısınız?

Üstat son gönderdiğiniz excel tablosuna kendi verilerimi yerleştirirken fark ettim, aranan ve bulunan değerlerden bir karakter eksiltince ya da arttırınca bulabiliyor. Sanki yazı tipini beğenmemiş gibi davranıyor gibi geldi. (orijinal dosyayı gizlilik dereceli olması sebebiyle yükleyemiyorum)

Son düzenleme:
cevap ihtiyacım halen devam etmektedir. Teşekkürler şimdiden...

Üstat son gönderdiğiniz excel tablosuna kendi verilerimi yerleştirirken fark ettim, aranan ve bulunan değerlerden bir karakter eksiltince ya da arttırınca bulabiliyor. Sanki yazı tipini beğenmemiş gibi davranıyor gibi geldi. (orijinal dosyayı gizlilik dereceli olması sebebiyle yükleyemiyorum)

Sizden orjinal dosyanızı zaten istemiyoruz. Orjinal dosyanızın yapısında gerçek bilgiler içermeyen örnek dosya istemiştim.

Selamlar

Bende sıkıntı yok çalışıyor

Ekli dosyalar

Geri