• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Koşullu filtreleme

Dosyanız linktedir:
LİNK

Dosyanızda, "VERİLER" sayfasında, Veri Doğrulama yapmak için 3 alan adlandırılmıştır. Alanlar dinamiktir. İstediğiniz şekilde değiştirebilir, arttırıp eksiltebilirsiniz.
"DEPO1" sayfanızda açılır listelerden seçimlerinizi yapıp "SÜZ" butonunu tıklarsanız, altta listeniz sıralanır.
"GÖSTER" butonu ile Süzme işlemi açılır ve bütün liste görüntülenir.
İşinize yaraması umuduyla, iyi çalışmalar.

Hocam çok teşekkür ederim. Dosyayı inceleyip dönüş yapacağım
Hocam evet istediğim gibi ancak 7-8-9 numaralı satırları süz sırasında gizlemese olurmu?
Çünkü giriş sırasıda sağa doğru gittiğimde bunlar bunlar bana lazım
yani süz olayını 10 ve diğer satırlarda yapması mümkünmü
Yani kısaca ilk 9 satır sabit kalacak her zamanTeşekkürler saygıla

Kod:
Private Sub CommandButton2_Click()
Dim sonsatır As Long, sayfa As Worksheet
Set sayfa = Sheets("DEPO1")
sonsatır = sayfa.Cells(sayfa.Rows.Count, "A").End(xlUp).Row
    sayfa.Range("$A$7:$C$" & sonsatır).AutoFilter Field:=1, Criteria1:=sayfa.Range("A5").Value
    sayfa.Range("$A$7:$C$" & sonsatır).AutoFilter Field:=2, Criteria1:=sayfa.Range("B5").Value
    sayfa.Range("$A$7:$C$" & sonsatır).AutoFilter Field:=3, Criteria1:=sayfa.Range("C5").Value
End Sub

macro kodunu
Kod:
Private Sub CommandButton2_Click()
Dim sonsatır As Long, sayfa As Worksheet
Set sayfa = Sheets("DEPO1")
sonsatır = sayfa.Cells(sayfa.Rows.Count, "A").End(xlUp).Row
    sayfa.Range("$A$[B][COLOR="Red"]9[/COLOR][/B]:$C$" & sonsatır).AutoFilter Field:=1, Criteria1:=sayfa.Range("A5").Value
    sayfa.Range("$A$[B][COLOR="red"]9[/COLOR][/B]:$C$" & sonsatır).AutoFilter Field:=2, Criteria1:=sayfa.Range("B5").Value
    sayfa.Range("$A$[B][COLOR="red"]9[/COLOR][/B]:$C$" & sonsatır).AutoFilter Field:=3, Criteria1:=sayfa.Range("C5").Value
End Sub

şeklinde değiştiriniz.

Konum günceldir
Ben süzü Birim ve İlgili Dönem e göre yapmak istiyorum İhtiyaç duymam halinde de ilçeye göre süz yapmak istiyorum. Öncelik filtrem Birim ve dönem olacak ilçe boş olduğunda süzebilecek ilçeye seçersem de ilçeye göre yapacak.

Dosyanızda gerekli düzenlemeler mail ile size gönderilmiştir.

Geri