• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Koşullu biçimlendirmede yinelenen değerler farklı renk alsın

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mora2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2007 Türkçe
2010 Türkçe
Merhabalar.
Koşullu biçimlendirmede her yinelenen değerin farklı bir renk almasını istiyorum.Yardımlarınız için teşekkür ediyorum.

Ekli dosyalar

Merhabalar.
Koşullu biçimlendirmede her yinelenen değerin farklı bir renk almasını istiyorum.Yardımlarınız için teşekkür ediyorum.

.

12 ay için örnek dosya ekte.

Eğer Excel 2007 kulanıyorsanız, Sayın muygun'un önerdiği şekilde yapabilirsiniz.

Ekli dosyalar

Değerli hocalarım;

Anlaşılır olması için yılın 12 ay'ını örnek olarak verdim.

Koşullu biçimlendirmeyi kullanacağım alan sürekli değişkenlik gösteriyor.Her gün farklı saatlerde ortalama 300 satırlık sayısal bir rapor hazırlıyorum.Benim işim yinelenen değerleri bulmak.Koşullu biçimlendirme ile yinelenen değerleri buluyorum fakat her yinelenen değeri dolgu rengi ile teker teker farklı renklerle biçimlendirmek durumunda kalıyorum.Bu da oldukça zahmetli oluyor.Bu konuda yapabileceğim birşey var mı?

Değerli hocalarım;

Anlaşılır olması için yılın 12 ay'ını örnek olarak verdim.

Koşullu biçimlendirmeyi kullanacağım alan sürekli değişkenlik gösteriyor.Her gün farklı saatlerde ortalama 300 satırlık sayısal bir rapor hazırlıyorum.Benim işim yinelenen değerleri bulmak.Koşullu biçimlendirme ile yinelenen değerleri buluyorum fakat her yinelenen değeri dolgu rengi ile teker teker farklı renklerle biçimlendirmek durumunda kalıyorum.Bu da oldukça zahmetli oluyor.Bu konuda yapabileceğim birşey var mı?

.

Yukarıda size önerilenler de sizin sorunuzdaki örnek gibi...

Bunun geliştirlmesi size ait.

Bir de buraya bakın:

http://www.excel.web.tr/f133/56-ko-ula-g-re-b-mlend-rme-t15017.html

.

İlginiz için teşekkür ediyorum.İyi çalışmalar :)

Merhaba, iki ayrı sayfada yer alan sütünlarda aynı değer yazılan hücreleri renklendirmemiz mümkünmü?
örneği SAYFA1 A1:A500 sütünu ile SAYFA2 A1:A500 sütünlarında aynı olan hücreleri renklendirmek.
veya benzemeyenleri renklendirmek de olabilir.

Geri