• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

koşullu biçimlendirmede yardım!....

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan iboni
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
türkçe
arkadaşlar ekte ki dosya da bill no ya herhangi bişey girildiğinde bed ve room hücrelerin de bir renk olmasını istiyorum rate hücresine de ki gibi koşullu biçimlendirme istiyorum fakat yapamadım .

Ekli dosyalar

MErhaba,

"sadece bu hucrede koşullu biçimlendirme yapmak istiyorum bu hücreye girilen isim ya da sayı da üst hücrelerinde bunun gibi renklendirmesini istiyorum " demişsinizde koşul ne olacak. Herhangi bişey yazılırsa hücreye renklimi olsun? Biraz daha açıklar mısınız?

rate kısmına girilen fiyatta nasıl renlendirme yapıyorsa bill no hücrelerinde de girilen herhangi sayı ya da yaz da aynı renlendirmesini istiyorum teşekkürler

Yanlış anlamışta olabilirim,

D4 Hücresinin koşullu biçimlendirmesine aşağıdaki formülü yazıp istediğiniz rengi seçin.

=D4>0

bill no ya girilen sayı veya yazı da üst hücreleri de aynı renlendirmesini istiyorum

istedigim d 4 hücresine girilen sayı veya rakam olursa d3-d2-d1 hücrelerinde renklenmesi

D1,D2,D3 hücrelerini tara sonra koşullu biçimlendirmeyi aç ve formül olarak =D4<>"" yazdıktan sonra istediğin biçimlemeyi yap ok işlem tamam D4 e herhangi bir değer girdiğinde D1,D2,D3 hücreleri istediğin renk olacaktır.
ekte E ve F sütunundaki ilk hücrelerini kontrol edersen çözersin E de 1,2,3,4hepsi aynı renk F de sadece 1,2,3. hücreler aynı renk 4 farklı renk artık hangisini istersen.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Geri