Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar ekte ki dosya da bill no ya herhangi bişey girildiğinde bed ve room hücrelerin de bir renk olmasını istiyorum rate hücresine de ki gibi koşullu biçimlendirme istiyorum fakat yapamadım .
"sadece bu hucrede koşullu biçimlendirme yapmak istiyorum bu hücreye girilen isim ya da sayı da üst hücrelerinde bunun gibi renklendirmesini istiyorum " demişsinizde koşul ne olacak. Herhangi bişey yazılırsa hücreye renklimi olsun? Biraz daha açıklar mısınız?
rate kısmına girilen fiyatta nasıl renlendirme yapıyorsa bill no hücrelerinde de girilen herhangi sayı ya da yaz da aynı renlendirmesini istiyorum teşekkürler
D1,D2,D3 hücrelerini tara sonra koşullu biçimlendirmeyi aç ve formül olarak =D4<>"" yazdıktan sonra istediğin biçimlemeyi yap ok işlem tamam D4 e herhangi bir değer girdiğinde D1,D2,D3 hücreleri istediğin renk olacaktır.
ekte E ve F sütunundaki ilk hücrelerini kontrol edersen çözersin E de 1,2,3,4hepsi aynı renk F de sadece 1,2,3. hücreler aynı renk 4 farklı renk artık hangisini istersen.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.