Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Koşullu biçimlendirmede yaklaşan tarihin günü geçene kadar sabit kalması
Merhabalar koşullu biçimlendirme konularını incelerken bir türlü istediğim formulü bulamadım.Ne yaptıysam olmadı.Dosyanın içinde sorunumu belirttim. yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler
Merhaba iyi çalışmalar Ömer bey cevabınız için teşekkür ederim fakat aradığım çözüm bu değildi. Belki yanlış anlatmış olabilirim kusura bakmayın. Sorunumu tekrar anlatayım. Mesela 28/01/2012 tarihinde süre bitiyor. ve ben bunu formülle 3 gün önceden haber vermesini sağladım. 25/01/2012'de koşullu biçimlendirme ve formul yardımıyla belirmesini, yan hücreyede ehatalıysa yardımıyla yazdırmaya çalıştım. Buraya kadar herşey normal ama benim istediğim sürenin bitim tarihi olan 28/01/2012'ye kadar yan hüzrede yazılı şekilde kalmasını istiyorum.Yani 26/01/2012, 27/01/2012 ve sürenin bittiği gün olan 28/01/2012'de de hücrenin kırmızı olarak kalmasını istiyorum.Umarım anlatabilmiştirim.Kolay gelsin... Örnek dosyayı tekrar ekledim.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.