• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Koşullu biçimlendirmede yaklaşan tarihin günü geçene kadar sabit kalması

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Türkçe
Merhabalar koşullu biçimlendirme konularını incelerken bir türlü istediğim formulü bulamadım.Ne yaptıysam olmadı.Dosyanın içinde sorunumu belirttim. yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Merhaba,

Sorunuzu net olarak ifade edememişsiniz.

G13:

Kod:
=EĞER(YADA(F13="";F13>BUGÜN());"";EĞER(F13+3>BUGÜN();MAK($G$12:G12)+1;""))
Koşullu biçimlendirme için de yapmak istediğiniz aynısı mı.

Merhaba iyi çalışmalar Ömer bey cevabınız için teşekkür ederim fakat aradığım çözüm bu değildi. Belki yanlış anlatmış olabilirim kusura bakmayın. Sorunumu tekrar anlatayım. Mesela 28/01/2012 tarihinde süre bitiyor. ve ben bunu formülle 3 gün önceden haber vermesini sağladım. 25/01/2012'de koşullu biçimlendirme ve formul yardımıyla belirmesini, yan hücreyede ehatalıysa yardımıyla yazdırmaya çalıştım. Buraya kadar herşey normal ama benim istediğim sürenin bitim tarihi olan 28/01/2012'ye kadar yan hüzrede yazılı şekilde kalmasını istiyorum.Yani 26/01/2012, 27/01/2012 ve sürenin bittiği gün olan 28/01/2012'de de hücrenin kırmızı olarak kalmasını istiyorum.Umarım anlatabilmiştirim.Kolay gelsin... Örnek dosyayı tekrar ekledim.

Ekli dosyalar

Selam,

Ekdeki dosya işinize yararmı ?

Ekli dosyalar

Merhaba
Vedat Bey cevabınız ve ilginiz için teşekkür ederim.Formulünün güzel işliyor. yalnız yandaki tabloya yazdırmam lazımda onu nasıl yapacam

Geri