• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Koşullu Biçimlendirme_Veri Çubukları

Excel Vers. ve Dili
excel 2007 türkçe
Değerli arkadaşlar ekte gönderdiğim çalışmada koşullu biçimlendirme ile veri çubukları oluşturmaya çalışıyorum. Fakat isteğim veri çubuklarının sayıların bulunduğu hücrenin yanında ki hücrede oluşması.(Gönderdiğim ekte sayı ve veri çubukları aynı hücrede yer alıyor.Sayıların C, veri çubuklarının ,dolgunun B sütununda yer almasını istiyorum.). Teşekkür ediyorum.

Ekli dosyalar

Değerli arkadaşlar ekte gönderdiğim çalışmada koşullu biçimlendirme ile veri çubukları oluşturmaya çalışıyorum. Fakat isteğim veri çubuklarının sayıların bulunduğu hücrenin yanında ki hücrede oluşması.(Gönderdiğim ekte sayı ve veri çubukları aynı hücrede yer alıyor.Sayıların C, veri çubuklarının ,dolgunun B sütununda yer almasını istiyorum.). Teşekkür ediyorum.

.

Dosyanız ekte.

.

Ekli dosyalar

.
Değerli hocam öncelikle rahatsızlığım nedeniyle özür diliyorum.Ekte gönderdiğim ve sizden yardım aldığım çalışmada sayılara göre renk çubukları oluşmakta.Fakat sayı değerlerini arttırdığımda renk çubukları satırların tamamını dolduruyor ya da 1 değerinin altına bir sayı girdiğimde renk çubuğu hiç oluşmuyor. Yer alan sayılara göre bir oranlama yapmam ve buna uygun renk çubukları oluşturmam mümkün müdür.Teşekkür ediyorum...

Ekli dosyalar

Rica ederim.
kolay gelsin..

Geri