• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Koşullu biçimlendirme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan faten
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2003 Türkçe
Arkadaşlar ekte gönderdiğim dosyada a1 hücresindeki tarih değiştiğinde ayın günleri otomatik olarak yazılıyor. Benim istediğim günler geldiğinde cumartesi ve pazar yazan günlerin bulunduğu sütunun renkli olması ve bunu yeni ay seçildiğinde otomatik yapması. ilgilenenlere şimdiden teşekkürler... kod kullanmadan sadece koşullu biçimlendirme ile yapılabilirse sevinirim...

Ekli dosyalar

Arkadaşlar ekte gönderdiğim dosyada a1 hücresindeki tarih değiştiğinde ayın günleri otomatik olarak yazılıyor. Benim istediğim günler geldiğinde cumartesi ve pazar yazan günlerin bulunduğu sütunun renkli olması ve bunu yeni ay seçildiğinde otomatik yapması. ilgilenenlere şimdiden teşekkürler... kod kullanmadan sadece koşullu biçimlendirme ile yapılabilirse sevinirim...

.

Dosyanız ekte.

.

Ekli dosyalar

alternatif olsun
veri aralığını seçin
biçim koşullu biçimlendirme formül bölümüne
Kod:
=YADA(HAFTANINGÜNÜ(B$1)=7;HAFTANINGÜNÜ(B$1)=1)
bu formülü girin ve biçim'i ayarlayın tamam deyin ve deneyin.

arkadaşlar teşekkür ediyorum.. bu kadar alternatif olması ayrıca güzel

Geri