Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Takvim sayfasında koşullu biçimlendirme yapmaya çalışıyorsanız şunu belirteyim. O sayfada zaten birçok koşullu biçimlendirme var. Bu tür işlemler dosyanın gereksiz yere şişmesine, ağır çalışmasına neden olabilir. Takvim sayfasının nasıl oluştuğunu bilmediğim için bir değerlendirme yapamicam. Ben size normal sayfada işe yarayan formülü yazdım. Dosyanızda varsa diğer koşullu biçimlendirmeleri kontrol edin.
Sevgili arkadaşlar ekli dosyada, A9:A18 ile C9:C18 arasına koşullu biçimlendirme işlemini, sevgili walabi arkadaşımızın önerdiği formülü denedim. Aslında formül boş sayfada çalıştı ama benim ekli dosyada çalışmadı. Konu hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim.
Saygılarımla,
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.