Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar daha öncede ekledi. ekte verdiğim dosyada biçimlendirme koşulu yazıyor. fakat yazılan formül tek hücre için. Bunu başka hücreler için uygulayamıyorum. yardımcı olur musunuz?
S9 hücresi için uygulamışsınız zaten s10, s11, s12 yede aynı formülü uygulamak için s9 daki formülün s9 yazan yerlerini hangi hücreye uygulayacaksanız o şekilde değiştirin.
yani her hücre için ayrı formül mü yazmalıyım? ben $S$9 gibi $ işareti ile yapmaya çalıştım. çünkü hücrelerin yanındaki sayılar değişken olacak. tek formülde yapamaz mıyız?
hayır ekte gönderdiğiniz sayfada yazan formülü ve yanındaki hücreyi karartıp ctrl+h a basın aranana s9 yeni değere s10 yazıp tamam deyin formülü uygulayın.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.