Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hayırlı sabahlar herşeyden önce teşekkür ederim emeğinize sağlık sayın muygun.
tablo sayfası B3 sütununa yazmış olduğunuz formülün dışında " {} " işareti koymuşsunuz. F2 ile hücrenin içeriğini almak için tıkladığımda işaret kayboluyor. o işaret olmayınca da formül çalışmıyor. ben kendim o işareti koyuyorum formül gene çalışmıyor. ne yapmam lazım
teşekkür ederim.
Dizi formülü
dizi formülü formül satırında iken CTRL+SHİFT+ENTER tuşlarına birlikte basılarak aktive edilmelidir. Bunun sonucunda formül {} parantezleri arasına girer. Bu işlem manuel yapılmamalı , CTRL+SHİFT+ENTER tuşlarına birlikte basılarak oluşturulmalıdır.
Dizi Formülü hakkında sitede arama yaparsanız daha geniş açıklama ve örneğe ulaşırsınız.
İyi çalışmalar.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.