• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Koşullu biçimlendirme ve diğer bir yapamadığım

Excel Vers. ve Dili
Office 365 (Türkçe)
Koşullu biçimlendirme ve diğer bir yapamadığım bununla ilgili ekte dosya da açıklamam var.
Nasıl yapabilirim.

Son düzenleme:
Dosyanızda B23'ü etkileyen herhangi bir koşullu biçimlendirme yok.

Satırları gizlemek için aşağıdaki kodları kullanabilirsiniz:

Kod:
Sub gizle()
For i = 22 To 32
    If Cells(i, "B") = "" Then
        Rows(i).Hidden = True
    End If
Next
End Sub

B23 tamam onu hallettim.
Ama script
Kod:
Sub gizle()
For i = 22 To 32
    If Cells(i, "B") = "" Then
        Rows(i).Hidden = True
    End If
Next
End Sub
olmadı, dosyayı tekrar gönderdim. ekte sağolasın

Son düzenleme:
Bende herhangi bir problem yok. Dosyada hiçbir şey değiştirmedim. Yukardaki kodları kopyaladım, son gönderdiğiniz dosyada Kod görüntüle dedim ve çıkan sayfaya yapıştırdım. Çalıştırınca 6-11. satırları gizledi. Her iki dosyanın makrolu halleri ektedir.

Ekli dosyalar

Bende herhangi bir problem yok. Dosyada hiçbir şey değiştirmedim. Yukardaki kodları kopyaladım, son gönderdiğiniz dosyada Kod görüntüle dedim ve çıkan sayfaya yapıştırdım. Çalıştırınca 6-11. satırları gizledi. Her iki dosyanın makrolu halleri ektedir.
Merhaba bu kodu başka bir dosyada uyguladım. Ancak beceremedim. Burda yapılan bordro da isimleri ve tutarlar otomatik gelmiş durumda,
B3-B14 arası ve D3-D14 boş durumda kalmış ve işlem sona ermiştir. Buna göre B12-B14 ile D3-D14 arasındaki yeşil renk makro tuşuna basınca yeşil renk silinmesi beyaz olması bu bölüm koşullu biçimlendirme ile yapamadım. diğer yukarı doğru satırların (yapılan avans dosyaasındaki gibi)gelmesini istiyorum. Nasıl yapılabilir.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Geri