Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
üstatlar bir hücreye yazilan tarih e 5gün kala 4satır bir renk olacak 3gün kala baska renk otarihi3gun geçerse farklı renk tarih o gun ise farklı renk olacak boyle bir koşullu biçimlendirme olurmu?
korhan bey tabiki farklı seçenekler var amabenim tabloma cevap verecek birşey bukamadım tablom ekte yr olursanız sevinirim ben 1 haftadır exel ögren mey basladım
Nasıl yapıldığını görmek için Tabloyu açtıktan sonra F sutunundaki tarih olan bir hücreye gelin ve Araç çubuğunda bulunan Biçim koşullu biçimlendirmeden bakabilirsiniz.
ustad bir hata yaptım sana yerdigim tabloda odeme odeme tarihinin oldugu yerin renginin degismesi yanlış bilgi oldu odeme tahindeki renkle birlikte tani aynı anda ona baglı k kartının adının yazdıdıgı hücrede renk degiştirebilirmi?
merhaba
kotell arkadasimizin sormus oldugu renklendirme isleminin sürekliligini nasil yapabilirim acaba. yani bugünün tarihine 30 gün kala yesil olacak 15 gün kala mavi 5 gün kala kirmizi gibi. ama hücre rengi 30 günle 15 gün arasi yesil olsun. 15 gün boyunca hücre rengi yesil olacak.son 15 günden sonra hücre rengi maviye gececek gibi. tesekkür ederim.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.