Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Koşullu biçimlendirme ile ilgili tüm satırı renklendirme
Ekte açıkladığım üzere koşullu biçimlendirme ile sadece ilgili tarihler renk değiştiriyor. Acaba tarihe göre (örnek Eylül ayı) tüm satır renk değiştirebilir mi?
Emeği geçen tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür...
Maalesef mesajınızı şimdi gördüm.Kusura bakmayın.Koşullu biçimlendirmede 2003 excel'de en fazla 3 koşullu biçimlendirme yapabiliyorsunuz.Fakat 2007'de bu sayıyı tam hatırlamıyorum.Yarın işyerinde kontrol edip size bilgi vereceğim.Eğer 3'ten fazla olmuyorsada eğer engel yoksa makro yazarım.Yarın size mutlaka bilgi vereceğim.Fakat bir problem görünüyor.Örnek buğünkü tarih hem bugünkü,hem bu haftaki,hemde bu ayki şarta giriyor.Aynı şekilde bu haftaki günler,hem bu haftaya,hemde bu aydaki şarta uyuyor.Bu yüzden ilk gördüğü rengi seçecektir.Bir seçim yapmanız lazım.Örnek:Bugünkü ve bu haftaki günler dışındakiler bu aya girsin ,bugünkü gün dışındaki günlerde bu haftaya girsin gibi.
İyi geceler!
Merhaba Sevgili SemaY,
Kelime bilgimin zengin olduğunu düşünen BEN, SANA teşekkür etmek isterken, o kadar da zengin olmadığını fark ettim. Candan Teşekkür ettiğimi bilmen dileğiyle...
Dosyanın son hali ektedir. L.M. ve N Sütununu gizleyebilirsiniz.Fakat silme yapmayın.İlgili hücreden tarih sildiğinizde makroyu tekrar çalıştırın.
Ayrıca bu dosya 2014 de çalışır.Yanlız bu dosyada 2013 değerleri bulunacakmı? Bulunacaksa 2013 tarihlerine, geçen yıl diye değer atamaya gerek varmı?
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.