Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Koşullu biçimlendirme ile 1-0 gibi bir metne dolgu rengi ?
fotoğraftaki gibi bir excel dosyam var, birçok formül denememe rağmen koşullu biçimlendirmede J sütunundaki değerlere göre K,L,M sütunlarına dolgu rengi oluşturamıyorum. Yardımlarınız çok makbule geçecektir.(Not: dosyadaki yeşil renkler el ile yapılmıştır ama yaklaşık 10000 sütunda bunu yapamam )
Örnek olarak J3 te 0-1 yazıyorsa M3 ü renklendirmesini istiyorum hocam, mesela J3 sütununda 0-0 yazsaydı o zaman L3 ü renklendirmesini veya J3 sütununda 1-0 yazsaydı K3 renklendirmesini isteyecektim.
Sayın ZorBey işin aslını şöyle anlatayım; tüm satır ve sütunları başka bir kaynaktan copy paste ile excele alıyorum I ve J sütunlarındaki sonuçlara göre (3-0 veya 2-1 veya 0-0) K,L,M sutunlarında renklendirme yapmak istiyorum mesela J4 sütununda 1-3 yazıyor o zaman maçı 2. takım kazanmış demek oluyor bu sonuca göre M4 sütununda bulunan 2,60 hücresinin renklenmesini istiyorum ama J4 sütununda eğer 3-3 yazsaydı maç berabere bitmiş olacaktı ve bende o zaman L4 hücresindeki 3,20 nin renklenmesini isteyecektim, yardımlar için çok teşekkürler
Sayfa1 Sağ tıklayın - kod görüntüleyi tıklayan
kodları kopyalayın kendi dosyanızı açın
sayfanızın kod bölümüne girin kodları yapıştırın
kodları yapıştırdığınız sayfanıza gelin
CommandButton koyun iyi günlerde kullanın.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.