• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Koşullu biçimlendirme ile 1-0 gibi bir metne dolgu rengi ?

Excel Vers. ve Dili
2013 Türkçe
fotoğraftaki gibi bir excel dosyam var, birçok formül denememe rağmen koşullu biçimlendirmede J sütunundaki değerlere göre K,L,M sütunlarına dolgu rengi oluşturamıyorum. Yardımlarınız çok makbule geçecektir.(Not: dosyadaki yeşil renkler el ile yapılmıştır ama yaklaşık 10000 sütunda bunu yapamam :))

Örnek;
J6 sütununda 1-1 yazarsa K6 yı renklendirsin mi?
J sununa veri ne olursa K-L-M Sütunu renklensin?
koşulu belirtirmisiniz

Örnek olarak J3 te 0-1 yazıyorsa M3 ü renklendirmesini istiyorum hocam, mesela J3 sütununda 0-0 yazsaydı o zaman L3 ü renklendirmesini veya J3 sütununda 1-0 yazsaydı K3 renklendirmesini isteyecektim.

Sayın FreeS_FS
j Sutununda olan verileri siz ellemi yazıyorsunuz.
2-2 veya 3-0 olduğundaki durum ne olucak acaba
onlardada renklendirme isteniyormu.

Sayın ZorBey işin aslını şöyle anlatayım; tüm satır ve sütunları başka bir kaynaktan copy paste ile excele alıyorum I ve J sütunlarındaki sonuçlara göre (3-0 veya 2-1 veya 0-0) K,L,M sutunlarında renklendirme yapmak istiyorum mesela J4 sütununda 1-3 yazıyor o zaman maçı 2. takım kazanmış demek oluyor bu sonuca göre M4 sütununda bulunan 2,60 hücresinin renklenmesini istiyorum ama J4 sütununda eğer 3-3 yazsaydı maç berabere bitmiş olacaktı ve bende o zaman L4 hücresindeki 3,20 nin renklenmesini isteyecektim, yardımlar için çok teşekkürler

Sayın ZorBey ellerinize sağlık çalışıyor :) ama ben bunu benim tabloya nasıl entegre ederim :( çok mu uzun sürer anlatmanız vaktinizi almak istemem :(

Sayfa1 Sağ tıklayın - kod görüntüleyi tıklayan
kodları kopyalayın kendi dosyanızı açın
sayfanızın kod bölümüne girin kodları yapıştırın
kodları yapıştırdığınız sayfanıza gelin
CommandButton koyun iyi günlerde kullanın.

Sayın ZorBey; Herşey çok iyi çalışıyor, şimdi diğer sütunlar için geliştiriyorum. Tekrardan çok teşekkür ederim, sağolun :hey:

Kolay gelsin iyi çalışmalar.

Geri