• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

koşullu biçimlendirme & drtopla hakkında bilgi!

Excel Vers. ve Dili
2007 - türkçe
Ben ekteki dosyada koşullu biçimlendirmeyle bir tablo oluşturdum. Ama aynı zamanda makro ile ay içinde kalan ödemeleri ve alınan ödemeleri alt toplamda da görmek istiyorum(DrTopla). Ne var ki, formüller çakışıyor olsa gerek. ilk etapta toplamda sıkıntı yok, ama renkler değiştikçe toplam almıyor, acil yardım lütfen.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Ben ekteki dosyada koşullu biçimlendirmeyle bir tablo oluşturdum. Ama aynı zamanda makro ile ay içinde kalan ödemeleri ve alınan ödemeleri alt toplamda da görmek istiyorum. Ne var ki, formüller çakışıyor olsa gerek. ilk etapta toplamda sıkıntı yok, ama renkler değiştikçe toplam almıyor, acil yardım lütfen.osyanın şifresi; mektebim2017
dosya ekleyemiyorum nasıl oluyor yardımcı olabilirmisiniz!

Sorunuzdaki DÜZELT tuşunu tıklayın , Sağ altta gelişmiş sekmesini bulun ve tıklayın , sol alta doğru dosya ekle tuşunu görürsünüz.
Eğer yapamazsanız www.dosya.tc sitesine zipleyerek yükleyin verilen linki burada yayınlayın.

Her dosya kendi özel koşullarını taşıyacağından biz ne düşündüğünüzü ya da sayfada neyi nereye yerleştirdiğinizi ve nasıl sonuca ulaşmak istediğinizi bilemeyiz.

Ayrıca soru başlığınızı sorunuzun içeriğini özetleyecek şekilde yine aynı tuşlarda açılacak olan başlık kısmında değiştirmelisiniz . Kurallara uymayan sorular cevap almayabilir ya da geri dönüşüme gönderilebilir.

Geri