• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Koşullu biçimlendirme donma sorunu

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
Herkese Merhaba,

koşullu biçimlendirmede çok fazla karşılaştırma yaptığım için sayfa aşağıya inerken bile donuyor ve çok bekletiyor bunun için ne yapabilir koşullu biçimlendirme ile işim bittiği zaman sadece renklendirme kalabilir mi yada kasmasını engelleyecek ne yapabilirim.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
kasan dosyanızı eklerseniz çözüm bulunabilir

.

Dosyanız ekte.

- Gerksiz ve fazla hücre biçimlendirmelerinden kaçınınız.

- Formüllerde belirtilmiş aralıkların veriden daha fazla alanı kapsamaması gerekir. Örneğin A1:A100 gibi formülde kullanılacak bir aralık için A:A veya A1:A5000 gibi bir aralık verilmemesi gerekir.

.

Ekli dosyalar

Teşekkür ederim ama siz A2;A500 olarak ayarlamışssınız aslında A2;A6000 arası olması gerekmekte öyle yaptım ben şimdi ama yine sonuç aynı :( bu sonucu bulduktan sonra renkleri ile birlikte başka bir yere kopyalayamazmıyım ?

Teşekkür ederim ama siz A2;A500 olarak ayarlamışssınız aslında A2;A6000 arası olması gerekmekte öyle yaptım ben şimdi ama yine sonuç aynı :( bu sonucu bulduktan sonra renkleri ile birlikte başka bir yere kopyalayamazmıyım ?

.

Ne kadar gerekiyorsa o kadar yapın. Ben gelişigüzel öyle yaptım.

Sizin ilk dosyada sayma formülünüz A:A idi.

Bu şu demek; bir milyon küsür satıra bak demek.

Ben işin mantığını yukarıda belirttim. Ama dosyanız bozulmuşsa yeniden yapmanız gerekir.

.

Merhaba,

Kopyalama ile koşulda sağlanan renkleri aktaramazsınız. Bu sebeple renklendirme işleminiz makro ile yapmanız gerekir.

Geri