DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Cevabını için teşekkür ederim ancak belirttiğim işlemi yapmak istediğim hücre de veri doğrulama mevcut açılabilir kutucuk olarak var ve yok yazan veri doğrulaması olduğu için aynı anda bu veri doğrulamasını da yapamadım. Eğer iki veri doğrulamayı aynı anda yapma şansım varsa çok iyi olur.merhaba uurluyum, bunu VERİ DOĞRULAMA ilr yapabilirsin. Örneğin B1 hücresine veri gireceksen VERİ DOĞRULAMA > Özel seçeneğine şu formülü yapıştırırsan =A1<>"" ve "Boşluğu Yok Say" işaretini kaldırırsan A1 hücresine veri girmeden B1 hücresine veri girişine izin vermez.
O zaman 2 yöntemle olabilir. 1. sayfa altına makro yazılması ile. 2. dosya kuylanımı müsaitse "B" yapılması gereken Veri Doğrulama C veya D sütunlarında yapılabilir. Makrolu çözüm için üstadlardan yardım almak lazım.Cevabını için teşekkür ederim ancak belirttiğim işlemi yapmak istediğim hücre de veri doğrulama mevcut açılabilir kutucuk olarak var ve yok yazan veri doğrulaması olduğu için aynı anda bu veri doğrulamasını da yapamadım. Eğer iki veri doğrulamayı aynı anda yapma şansım varsa çok iyi olur.