• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

kopyalamaya karşı koruma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kneehot
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
OFFİCE 365
kolay gelsin arkadaslar. bir excel dosyam var ve bir kere kullanılsın ıstıyorum. bu ısı bır makro ıle cozebıldım fakat bır ıstedıgım daha var, kapalı excel dosyasını kopyala yapıstır ıle cogaltılabılme ıznını kaldırmanın bır yolu varmıdır. bu dosyayı kullanacak arkadaslar ınternetten ındırıyorlar dosyayı acıp kullandıktan sonra dosya ıcındekı tum bılgılerını sılıyor ve kullanılamıyor ama dosyayı ındıren arkadaslar dosyayı cogaltırlarsa bunun bır anlamı kalmaz. bır yolu varmıdır bunu oınlemenın.tum yardımlara tesekkurler.

kolay gelsin arkadaslar. bir excel dosyam var ve bir kere kullanılsın ıstıyorum. bu ısı bır makro ıle cozebıldım fakat bır ıstedıgım daha var, kapalı excel dosyasını kopyala yapıstır ıle cogaltılabılme ıznını kaldırmanın bır yolu varmıdır. bu dosyayı kullanacak arkadaslar ınternetten ındırıyorlar dosyayı acıp kullandıktan sonra dosya ıcındekı tum bılgılerını sılıyor ve kullanılamıyor ama dosyayı ındıren arkadaslar dosyayı cogaltırlarsa bunun bır anlamı kalmaz. bır yolu varmıdır bunu oınlemenın.tum yardımlara tesekkurler.

mrblarr,,,
bikere kullanılsın kısmınıçözebildim demişsiniz, bu konuda yardımcı olabilirsiniz,,
o kadarı şimdilik bana yeterli olur :)

Çalışmanı bu kadar sıkı kurumana ne gerek var ki?, bilgilerimizin çoğunu paylaşımla öğrenmedik mi?, öyle programlar yapıldıki, muhteşem ve bütün kodlar açık ve kullanıma sunulmuş, yardımcı ve vermeye meyilli olmanızı temenni ediyorum.

selamlar sayın seyit tiken kullanılmaz olmasını ıstememdekı amac dosyanın sureklı guncellenen bır dosya olması ve formu dolduran kısı eskı formu doldurup gonderırse gelen rakamlar yanlıs olur.oyuzden form 1 kere doldurulup gonderılen daha sonra kullanılamayan bır form olsun ıstedım. 1 kere kullanılmasını cozum yolum ıse bu form makro ıle maıl atılan bır formdu. makro kaydet yolu ıle maıl atıldıktan sonra tum sayfaları sılıp dosyayı kaydeden bır uygulama kaydedıp maıl attıran makronun arkasına ekledım.umarım yardımcı olabılmısımdır.saygılar.

Geri