• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Kopyalama Makrosu hakkında

Excel Vers. ve Dili
2013
Merhaba ustalarım.
Stok takibi yapmak istiyorum. ekli dosyada bulunan "tutanak" sayfasından bulunan aktar tuşuna bastığım zaman Tarih, malzeme adı, adedi, teslim alan kişi ve tutanak no "Çıkan" sayfasında bulunan ilgili sutunlara gelmesini ve işlemi yaptıktan sonra veri doğrulamayı bozmadan ekranı boşaltmasını istiyorum. Ayrıca her aktarma yaptıktan sonra tutanak numarasını 1 arttırılmasını sağlayacak. Bu işlemlerin tamamını aynı anda yapacak bir makroya ihtiyacım var. yardımlarınızı bekliyor ve şimdiden emeğinize sağlık diyorum

Ekli dosyalar

Merhaba
Programın çalışması için ve Tasarım daha iyi olsun diye;

Yazdırmak istediğiniz tasarım kodlamada sorun yaratıyordu, ben de verileri girdiğiniz ile yazdırılan sayfayı ayırdım, değiştirdim. Yazdırılan tutanakta pek bir değişiklik olmadı.

malzeme adlarınının Veri doğrulama başvurusunu değiştirdim, stok eklerseniz değiştirirsiniz.

TUTANAK sayfasına Birimleri de girdim.

Bir tutanağa en fazla 20 adet ürün girebileceğiniz şekilde hazırladım.

Ekli dosyalar

Merhaba
Programın çalışması için ve Tasarım daha iyi olsun diye;

Yazdırmak istediğiniz tasarım kodlamada sorun yaratıyordu, ben de verileri girdiğiniz ile yazdırılan sayfayı ayırdım, değiştirdim. Yazdırılan tutanakta pek bir değişiklik olmadı.

malzeme adlarınının Veri doğrulama başvurusunu değiştirdim, stok eklerseniz değiştirirsiniz.

TUTANAK sayfasına Birimleri de girdim.

Bir tutanağa en fazla 20 adet ürün girebileceğiniz şekilde hazırladım.
Çok teşekkür ederim sinan bey ellerinize emeğinize sağlık

Geri