• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

kopyala yapıştır yaparak veri girişi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan merty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
türkçe
merhaba, internetten bulduğum firma isimlerin ve telefon numaralarını kopyala yapıştır yaparak veri girmek istiyorum. Tekrarlanan veri engellemeyi nasıl yapabilirim? excel bilgim yok denilecek kadar az.

Merhaba.
Yapıştırdıktan sonra "Veri" tabını açın "Yinelenenleri Kaldır" seçin.

Merhaba.
Yapıştırdıktan sonra "Veri" tabını açın "Yinelenenleri Kaldır" seçin.
merhaba dediğiniz yöntem alternatif olabilir yalnız gireceğim veriler en az 10.000 adet bu yüzden her defasında aynı veriyi girmek istemiyorum girmeden önce bunu engellemenin bir yolu var mı? internet sayfalarından kopyalayıp yapıştırırken engellesin istiyorum.

Veri sayısının bir önemi yok. "Yinelenenleri Kaldır" butonuna sadece bir kere basacaksınız.

Veri sayısının bir önemi yok. "Yinelenenleri Kaldır" butonuna sadece bir kere basacaksınız.
ilginiz için teşekkürler dediğinizi yaptım, fakat kopyaladığım veriyi yapıştırırken tekrarlanan veri demiyor, benim ihtiyacım olan: kopyaladığım veriyi eklerken yenilenen veri demesi beni uyarması, bu sayade zamandan tasarruf etmiş olacağım

Örnek bir dosya ekleyin.
Sayfa1 verilerinizin olduğu sayfa olsun ve tekrar etmeyen veriler girin.
Sayfa2 ye de internetten kopyaladığınız ve tekrar eden veriler içeren verileri girin. Yada mümkünse inernet adresini verin daha doğru olur.

Hangi sütunda verilerin tekrar edip etmediği kontrol edilecek?

Dosyanızı dosya.tc sitesine ekleyebeilirsiniz.

Örnek bir dosya ekleyin.
Sayfa1 verilerinizin olduğu sayfa olsun ve tekrar etmeyen veriler girin.
Sayfa2 ye de internetten kopyaladığınız ve tekrar eden veriler içeren verileri girin. Yada mümkünse inernet adresini verin daha doğru olur.

Hangi sütunda verilerin tekrar edip etmediği kontrol edilecek?

Dosyanızı dosya.tc sitesine ekleyebeilirsiniz.
merhaba tekrardan, gayrimenkul ilan sitesinden emlak ofislerinin isim ve telefon numaralarını kopyalamam gerekli

Geri