Arkadaşlar merhaba;
Sorumu başka bir başlık altında sordum ancak yardım alamadım. Bu sebeple yeni bir konu açmak durumunda kaldım kusura bakmayın. Sorunuma gelince kendime müşteri bilgilerini saklamak için bir dosya hazırlıyorum. Bunun içinde bir excel dosyasını veri dosyası olarak kullanacagım. Yeni gelen bilgileri bu dosyada en son boş satıra kaydetmek istiyorum. Bunun için aşağıdaki kodu düzenlemeye çalıştım ancak "Object doesn't support this property or method" hatası veriyor. Kodu nasıl düzeltmem gerektiği konusunda yardımınızı rica ederim.
Sorumu başka bir başlık altında sordum ancak yardım alamadım. Bu sebeple yeni bir konu açmak durumunda kaldım kusura bakmayın. Sorunuma gelince kendime müşteri bilgilerini saklamak için bir dosya hazırlıyorum. Bunun içinde bir excel dosyasını veri dosyası olarak kullanacagım. Yeni gelen bilgileri bu dosyada en son boş satıra kaydetmek istiyorum. Bunun için aşağıdaki kodu düzenlemeye çalıştım ancak "Object doesn't support this property or method" hatası veriyor. Kodu nasıl düzeltmem gerektiği konusunda yardımınızı rica ederim.
Kod:
Private Sub CommandButton2_Click()
Application.ScreenUpdating = False
Windows("FalconTr.xlsm").Activate
Sheets("MasrafGirişleri").Select
Range("A9:E50").Select
Selection.Copy
Workbooks.Open (ThisWorkbook.Path & "\Data\HData.xlsm")
Sheets("data1").Select
sonsatır = Cells(Rows.Count, "B").End(3).Row + 1
Cells(sonsatır, "B").Range
Selection.PasteSpecial Paste:=xlPasteValues, Operation:=xlNone, SkipBlanks _
:=False, Transpose:=False
Workbooks("GData").Close True
Application.ScreenUpdating = True
End Sub