• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Köprüleri değiştirme

Excel Vers. ve Dili
excel 2002
Üstadlarım
Ekte gördüğünüz gibi hücrelere köprü oluşturdum.. Fakat Bunların sık sık Köprülerini değiştirmem gerekiyor.. Düzen değiştir komutu köprüde herhangi bir değişiklik yapmıyor. Başka bir yol varmı acaba ? köprüleri genel olarak değiştirebilrmem için..? Mesela Köprülerdeki yol "abc" klasörüne erişiyor ben onu "Def " klasörüne erişmesini istiyorum.. Yardımlarınızı bekliyorum Teşekkürler

Ekli dosyalar

acil cvp bekliyorum üstadlarım

Olumlu yada olumsuz cevap verebilecek bir arkadaş yokmu ?
Çok ihtiyacım var .. Teşekkürler

Olumlu yada olumsuz cevap verebilecek bir arkadaş yokmu ?
Çok ihtiyacım var .. Teşekkürler

Ekli dosyayı incelermisiniz. Dosyanızın linki olmadığı için c:\ üzerinde yaptım siz sayfa 2 ye dosyanın linkini aynı şekilde yazarsanız sorununuz çözülecetir.

Ekli dosyalar

Teşekkürler.. Bu şekilde oldu fakat her tıkladığımda bazı dosyalar virüs içerir vs yazıyor.. Tamam a basınca açılıyor.. Bu virüs uyarısı almamak için bir ayar varmı ?

Teşekkürler.. Bu şekilde oldu fakat her tıkladığımda bazı dosyalar virüs içerir vs yazıyor.. Tamam a basınca açılıyor.. Bu virüs uyarısı almamak için bir ayar varmı ?

Dosyayı linkleri kurup tekrar açtığımda bana o mesajı tekrar vermedi. nasıl kapatılıyor bilgim yok belki diğer arkadaşlardan yardımcı olurlar.

Geri