Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar excel içinde ne yapmak istediğmi yazı olarak belirttim hafta sonu Cuma sabah ile pazartesi sabah aldıgım degerleri arasındaki farkları uygun degerlerde hücrelere yazmak istiyorum bunu formülize nasıl edebilirim ?
sorum şu Cuma sabah aldıgım deger ile Pazartesi aldıgım deger arasındaki farkı Cuma,Cumartesi ve Pazara uygun degerlerde paylaştırmak istiyorum diger günlerde yazıyor zaten mesela pazartesi değerini t1 ilk sabah yazıyorum t1 sonu salı yazıyorum t1 son salı günü t1 ilk oluyor.
şimdi Cuma>Cumartesi>Pazar değerleri büyük olacak bu şekilde düşünüyorum
Sayın kkkmert
Yapmak istediğinizi tam anlayamadım.Cuma ilk okunan değerle pazar son okunan değer arasındaki farkı 2 güne yaymak mı istiyorsunuz?
Eğer öyle ise dosyayı inceleyin...
3 güne yayacam Cuma Cumartesi ve pazar
162,169 cuma günü alınan deger
165,893 pazartesi alınan deger
Mesela diyorum k
------------sabah cumartesi sabah
Cuma günü 162,169 163,200
Cumartesi 163,200-----pazar sabh 164,129
Pazar 164,129-----p.tesi sabah 165,893
Arkadaşlar biz günlük sayaç ne kadar elektrik kullandıgmızı tutuyoruz ama hafta sonu işe gitmediğmizden boş kalıyor bunu excelde belirttim nasıl oralara uygun sayılar ekleriz gerekli açıklamayaı excel içinde yaptım.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.