• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Kodların Kısaltımı

Excel Vers. ve Dili
Excel 2013 Türkçe (64 Bit)
Merhaba,

Ek dosyadaki kodların kısaltılması eminim ki mümkündür,
Bu haliyle çok kafa karıştırıyor başka eklentileri de vardır.
Kodların kısaltılması konusunda
Yardımcı olabilirmisiniz,

Teşekkürler,

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Class Module uygulamaları ile ilgili örnekleri inceleyin.

Class Module ile ilgili örnekleri forumda araştırdım ancak eski dosyalar olduğu için erişim yapılamıyor.

Selamlar,

Ekteki örnek dosyayı incelermisiniz. Class Modul ile hazırlanmıştır. Size fikir verebilir.

Ekli dosyalar

Selamlar,

Ekteki örnek dosyayı incelermisiniz. Class Modul ile hazırlanmıştır. Size fikir verebilir.

Public WithEvents Txt As MSForms.TextBox

Private Sub Txt_Change()
For X = 1 To 200
Değer = UserForm1.Controls("TextBox" & X)
If Değer = "" Or Not IsNumeric(Değer) Then Değer = 0
Toplam = CDbl(Değer) + Toplam
Next
UserForm1.TextBox201 = Format(Toplam, "#,##0.00")
End Sub

hocam selam...kodu aldım getirdim..işime yarar diye düşünüyorum ama profesyonellik gerektiriyor,keşke toplam kısmı mükemmel çalışan bu formda 4 örneği de ayrı ayrı yapsaydık.+-/*
açıklama da olsaydı yanlarında....
3 kutuyu toplayıp 2 sini çıkarsaydık.
biliyorum,izliyorum ve görüyorum ki siz en çok meşguliyeti olan her derde deva bir çözümü olan zamanı değerli ve kısıtlı olan birisiniz...
ama derslere başlayarak çok daha faydalı olabileceğinize eminim.
ders konus ne mi olsun derseniz.telefon defteri ve stok durumu olmasın da ne olursa olsun derim.zaten onlarca telefon rehberi yapıldı,stoklarla ilgili ise yüzelrce firma yazılım geliştirdi.geriye esas olan form çalışmaları kaldı.1-100 adet içerisinde herkesin kullandığı 3/5,10/20,30/40 tane çalışma sayfalrına veri giren benim gibi yüzlerce insan var,ve dertlerinin çözümünü fonksiyonlarla sağlamaya çalışıyorlar ama yeterli değil.
bizlerde kodlarla çalışma sayfalrımız düzenlemek,kaydetmek,saklamak,listboxlarda görmek,seçmek,silmek istiyoruz,döngüler oluşturmak,classmodülleri bire bir uygulamak istiyoruz.
ama siteyi takip ederken yarım yamalak bilgilerimizi toplayabilmek o kadar zor oluyor ki....
hele ki bizim sağlık sektörü..
tam bir muamma.
neyse.bir örnek dosya yayınlamıştım,oradan gelen cevaplara göre ya herru ya merru diyeceğim,2 aydır her gün en az 12 saat buradayım ama hala 0 a 0 elde var sıfır..
0 dan başlayalım dedim 71 sayfa forum okuduk,195 sayfa kitap okuduk,basit birrkaç uygulama haricinde çok da fazla birşey katamadık bilgilerimize.
kusura bakmayın,başınızı ağrıttım,
selamlar...

Geri