• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Klasörden excel dosyası getirtme

Excel Vers. ve Dili
Türkçe excel 2016
İngilizce excel 2016
Değerli hocalarım C: nin içinde bulunan ARŞİV isimli klasörün içindeki A,B,C,D isimli excel dosyalarımı Çalışma isimli excelime sayfalar halinde tek butonla getirtebilir miyiz. Saygılar

Ekli dosyalar

Birkaç tanede o dosyalardan ekleseydiniz daha çabuk yanıt alabilirdiniz.:cool:

Mümkünde siz o dosyalardan 1 kaç tane eklerseniz deneme şansı olur.:cool:
#3 nolu mesajda belirttim zaten.

Mümkünde siz o dosyalardan 1 kaç tane eklerseniz deneme şansı olur.:cool:
#3 nolu mesajda belirttim zaten.

Evren hocam şimdi aşağıdaki A,B,C,D isimli excel çalışmalarımın C sürücüsünün içindeki Arşiv isimli klasörde olduğunu varsayarak bu çalışmalarımı ÇALIŞMA isimli çalışmama sayfalar halinde getirmek istiyorum

Ekli dosyalar

Yolladığınız Dosyalarda 1 gram bile veri yok.
Nasıl çekeceğiz,neyi çekeceğiz,nerden (Hangi sütunlardan ve satırlardan) çekeceğiz belli değil.
O dosyalara 20-25 satır veri ekleyerek dosyaları tekrar yükleyiniz.:cool:

Yolladığınız Dosyalarda 1 gram bile veri yok.
Nasıl çekeceğiz,neyi çekeceğiz,nerden (Hangi sütunlardan ve satırlardan) çekeceğiz belli değil.
O dosyalara 20-25 satır veri ekleyerek dosyaları tekrar yükleyiniz.:cool:
Evren hocam anlatamadim galiba bu Excel sayfalarını sayfalar halinde A,B,C,D sayfaları olarak ÇALIŞMA kitabımın içindeki Ana Sayfa isimli Sayfamin yanına sayfalar halinde gruplandirarak dağıtacak.

Onu biliyorum.
Ana sayfanın yanına yeni sayfa açılacak ve o yeni sayfaya diğer dosya kopyalanacak.
Ama siz veri aralığınıda verin,sayfanın tamamını kopyalamak excelin donmasına neden olabilir.Onun için kopyalanacak dosyanın veri aralığını verin.:cool:

Geri