Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Süz ile diğer sayfaya aktardığım veriler çalışma kitabını save etmeden gelmiyor. Aynı şekilde formüle girilen değerin hesabını alabilmem için gene sayfayı kaydetmem gerekiyor. Sorun nerede acaba?
Sayın Galus, inceleyebilmemiz veya bizde de aynı problemi verip vermediğini kontrol için, dosyanızı ekleyebilir misiniz ?
Tahminimce bunun sebebi dosyanız 12 mb. gibi bir büyüklüğe sahip olmasından kaynaklanıyor olabilir.
Bir excel çalışması için oldukça büyük bir rakam bu. Dosya, kodlar veya fonksiyonlarınız aşırı işleme tabi tutulduğundan kendini yenileme yapamıyor olabilir.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.