• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Kişiye Göre Veri Doğrulama

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010
Merhaba arkadaşlar hayırlı günler. Bilgisi olan arkadaşlardan ricam, excellde bir çetele oluşturacam. En başa açılır liste şeklinde isimler olacak. Bu ismin altını tamamen kaplayacak şekilde 3 parçaya bölünmüş bölümler mevcut. Verildiği yer, verildiği tarih gibi. Verildiği yer bölümü de açılır liste halinde. Şimdi ricam en başta açılır listeden ismini seçeceğim kişinin aşağısına yazdığım bilgileri diğer kişiyi seçtiğimde görünmemesi. Her kişinin bilgisi kendinde sabit dursun. Filtre uygulamadan yapamadım. Lütfen yardımcı olun.

Son düzenleme:
Merhaba.

Öncelikle konu başlığını "kişiye göre veri doğrulama" gibi bir şekilde değiştirmeniz forum kuralları ve işleyişi açısından doğru olacaktır.

Sorunuzun çözümü için örnek bir dosya hazırlayıp imzamdaki gibi paylaşmanız iyi olur.

Resim olarak değilde excel dosyası olarak paylaşmanız daha faydalı olacaktır.

Üstadlardan da ses seda çıkmadı :( acaba istediğimi mi tam belirtemedim. Bilgisi olan arkadaşlarım yapabilecek mi?

Üstad verdiğiniz linki inceledim, ancak ilk dosyayı indiremiyorum ve verilen diğer kodlar için ise sanırım yeterince bilgiye sahip değilim. Yardımcı olduğunuz arkadaşın isteği benim isteğim ile benzer bir şekil ama farklılığı yapabilecek bilgim olmadığı için eğer bilginiz ve yeterince vaktiniz varsa linkini verdiğim dosyayı yapabilirseniz çok sevinirim.

Geri