• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

kendinden sonraki güne DEVİR işlemi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan acebeci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

acebeci

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
ofis excel 2010 türkçe
Çok değerli arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var ekli dosyada da anlatığım gibi her yeni gün için bir şablonla yeni bir form oluşturuyorum ve her yeni oluşan formun kendinden önceki günün değerlerini devir rakamlarını almak istiyorum bu mümkün mü acaba(burda önemli hususlardan birisi devretmesini istediğim rakamlarda daha sonra bir deişiklik yaptığım da mesala 28-10-2009 adlı sayfada değişiklik yaptık otamatik olarak 29-10-2009-----30-10-2009-----31-10-2009 sayfasında ki verilerin otamatik düzelmesi lazım).şimdiden çok teşkkür eder çalışmalarınızda başarılar dilerim

Ekli dosyalar

Selamlar,

Aşağıdaki kodu denermisiniz.

Kod:
Option Explicit

Sub SAYFA_KOPYALA()
    Dim SON_SAYFA_ADI As Date, YENİ_SAYFA_ADI As Variant

Başla:
    SON_SAYFA_ADI = CDate(Worksheets(Sheets.Count).Name) + 1
    YENİ_SAYFA_ADI = Application.InputBox("Lütfen sayfa adı giriniz.", "YENİ SAYFA EKLEME İŞLEMİ", Format(SON_SAYFA_ADI, "dd-mm-yyyy"))

If YENİ_SAYFA_ADI = False Then Exit Sub

If YENİ_SAYFA_ADI <> "" Then
        On Error GoTo Devam
        Sheets("" & YENİ_SAYFA_ADI).Select
        MsgBox "Eklemek istediğiniz sayfa zaten dosyanızda bulunmaktadır." & vbNewLine & "Lütfen başka sayfa adı giriniz!", vbCritical
        GoTo Başla
Devam:
        Sheets("ŞABLON").Copy After:=Worksheets(Sheets.Count)
        ActiveSheet.Name = Format(YENİ_SAYFA_ADI, "dd-mm-yyyy")
        ActiveSheet.Range("B14") = "='" & Format(CDate(YENİ_SAYFA_ADI) - 1, "dd-mm-yyyy") & "'!E23"
        ActiveSheet.Range("B15") = "='" & Format(CDate(YENİ_SAYFA_ADI) - 1, "dd-mm-yyyy") & "'!E24"
        ActiveSheet.Range("B16") = "='" & Format(CDate(YENİ_SAYFA_ADI) - 1, "dd-mm-yyyy") & "'!E25"
        ActiveSheet.Range("B17") = "='" & Format(CDate(YENİ_SAYFA_ADI) - 1, "dd-mm-yyyy") & "'!E26"
        ActiveSheet.Range("B18") = "='" & Format(CDate(YENİ_SAYFA_ADI) - 1, "dd-mm-yyyy") & "'!E27"
        ActiveSheet.Range("B19") = "='" & Format(CDate(YENİ_SAYFA_ADI) - 1, "dd-mm-yyyy") & "'!E28"
        ActiveSheet.Range("B20") = "='" & Format(CDate(YENİ_SAYFA_ADI) - 1, "dd-mm-yyyy") & "'!E29"
        ActiveSheet.Range("B21") = "='" & Format(CDate(YENİ_SAYFA_ADI) - 1, "dd-mm-yyyy") & "'!E30"
        MsgBox "İşleminiz tamamlanmıştır.", vbInformation
    Else
        MsgBox "Lütfen sayfa adı giriniz!", vbExclamation
    End If
End Sub

Teşekkür

Sayın Korhan Ayhan ilginizden dolayı gerçekten çok teşekkür ederim.Daha ben anlatmak istediklerimi tam ifade edememişken siz olayı kökünden çüzüme kavuşturmuş ve beni ciddi bir yükten kurtarmışsınız.Size ve bu siteye nekadar teşekkür etsem azdır ALLAH hepinizden RAZI olsun.

Geri