• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

kendinden önceki hücre değerine göre renklendirme

istediğiniz dosya ektedir forumda excel renk kodları diyerek arama yapın renk kodlarına ulaşırsınız , yanısıra module içeriinde ki elseif leri arttırarak istediğiniz aralıklara çekebilirsiniz. iyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

istediğiniz dosya ektedir forumda excel renk kodları diyerek arama yapın renk kodlarına ulaşırsınız , yanısıra module içeriinde ki elseif leri arttırarak istediğiniz aralıklara çekebilirsiniz. iyi çalışmalar.[/Qbenim sorduğum soruya ve ekdeki tabloma cevap olmadı gibi sanki

istediğiniz dosya ektedir forumda excel renk kodları diyerek arama yapın renk kodlarına ulaşırsınız , yanısıra module içeriinde ki elseif leri arttırarak istediğiniz aralıklara çekebilirsiniz. iyi çalışmalar.

sorunumu tam anlatamadığım için istediğim cevabı alamadım.ektekini biraz daha ayrıntılandırdım.tekrar bakarmısınız.

Ekli dosyalar

Bahsettiğiniz şekilde biçimlendirmede bir değişiklik olması imkansız. Yine de denedim, sorun yok. Kopyala yapıştır, ya da hücre sürükleyerek kopyalama yapıyor olabilirmisiniz.? Dolayısiyle biçimlendirmeleri de kopyalıyor olabilirsiniz.

sütun ve satır üzerine yapıştır yapıyorum?

Bahsettiğiniz şekilde biçimlendirmede bir değişiklik olması imkansız. Yine de denedim, sorun yok. Kopyala yapıştır, ya da hücre sürükleyerek kopyalama yapıyor olabilirmisiniz.? Dolayısiyle biçimlendirmeleri de kopyalıyor olabilirsiniz.

tekrar merhaba
evet bir bölüm sütun ve satır üzerine yapıştır yapıyorum.ve yapıştırdığımın üzerine renk biçimlendirmesi yapmıyor.yani işlemimde kopyala yapıştır yapmak zorundayım.buna çare olabilirmi

Geri