• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Kelime Oyunu

Excel Vers. ve Dili
2003
Arkadaşlar sözcük testi türü bir oyun hazırlamak işitiyorum bunu excelde yapmamız mümkün mü yoksa başka programda mı yapılabilir. Bunu ustalarıma sorayım dedim. Bu testi kendi çocuklarınızda kullanabilirsiniz. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Her antrenman için kelimelerin değişmesi gerekiyor.
Yani bilgisayarda cıktı aldıktan sonra değiştir deyip yeni 30 kelimenin gelmesi gerekiyor.Kelime sayısı ne kadar cok olursa okadar iyi.
Kelimeleri katogorilere ayırabiliriz cok kolay ,kolay ve normal seklinde zor kelimelere de gerek yok.
Genel manada bunlar olursa yeretli olur sanırım tabi siz ustaların ekleyeceği bir sey olursa onlarıda ekleyebiliriz.Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Programın adınıda Kelime Sandığı diye düşündüm ama sözcük ezberleme testi de denebilir.Sizce hangisi uygunsa onu siz karar verin.

Ekli dosyalar

• Sözcük Ezberleme Testi.jpg
    Sözcük Ezberleme Testi.jpg
    18.2 KB · Görüntüleme: 28
Arkadaşlar bu konuyla ilgili düşüncenizi alabilir miyim. Yani yapılabilir mi yoksa mümkün değil uğraşma mı dersiniz.Teşekkürler

yok onu düşünmedim ama hazırlayabilirim. siz nasıl yapacağımı söyleyin yeter ben hazırlarım.

Bir tane hazırladım. R7:S21 aralığını tıklayarak puan verebirsiniz.

Ekli dosyalar

üstadım çok teşekkür ederim.Yazcım suan yok ama cıktı alabiliyorsak sorun yok.Her sey mükemmel olmuş.Ellerin dert görmesin...

Çıktı alırsınız. Ama sayfayı ona göre ayarlamalısınız.

Tamamdır üstadım ellerine sağlık. Bu arada aklıma gelmişken sorayım tabloya gelen kelimeleri seçmeme imkan var mı yoksa kendi kendine mi gidiyor. Öğrenci seviyesine göre ayarlamak gerekebilir o yüzden sordum.

Bunda seviye yok. Onun için ayrı bir dosya hazırlamak gerek.

Dediğinizi anladım. Benim söylemek istediğim veri tabanından seçerek tabloya yollayabilirmiyiz diye düşündüm. Sanırım oda biraz zor olacak.Teşekkür ederim böylede işimi görür ellerine sağlık.

Kelimeleri gruplandırmanız gerekir. Kolay, orta, zor diye

Geri