• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

kaynağı silinse dahi kopyalanan veri kalsın

Excel Vers. ve Dili
2007 enterprise
merhaba arkadaşlar,
ekte bilginize sunduğum excel tablosunda 2 sheet arasında kopyalama formülü var. yani sheet1 e yazdığım veriler sheet2 ye otomatik olarak çıkıyor. peki sheet1 de sildiğim verinin sheet2 de sabit kalması mümkün müdür? yani sheet1 den silsem dahi kopyalanan veri sheet 2 hep kalsın. (mümkünse otomatik)

Ekli dosyalar

merhaba arkadaşlar,
ekte bilginize sunduğum excel tablosunda 2 sheet arasında kopyalama formülü var. yani sheet1 e yazdığım veriler sheet2 ye otomatik olarak çıkıyor. peki sheet1 de sildiğim verinin sheet2 de sabit kalması mümkün müdür? yani sheet1 den silsem dahi kopyalanan veri sheet 2 hep kalsın. (mümkünse otomatik)

Ekteki dosyanızı inceleyiniz.
Bir de merakımı mazur görürseniz sheet2 nin varoluş sebebi, gerekliliği nedir ?

Kolay gelsin

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Teşekkür ederim Sn.bedri41.
bu işlemin gerekliliği şundan kaynaklanıyor. sheet1'e günlük bilgileri gireceğim (yani değişken olacak) ama sheet2 de verileri saklanması gerekiyor.
şu anda girdiğiniz makro ile deniyorum ancak sheet1 deki veri silindiği zaman sheet2 den de siliyor. eksik kalan bir şey mi vardır acaba?

Teşekkür ederim Sn.bedri41.
bu işlemin gerekliliği şundan kaynaklanıyor. sheet1'e günlük bilgileri gireceğim (yani değişken olacak) ama sheet2 de verileri saklanması gerekiyor.
şu anda girdiğiniz makro ile deniyorum ancak sheet1 deki veri silindiği zaman sheet2 den de siliyor. eksik kalan bir şey mi vardır acaba?

Sheet1 D sütununu doldurduktan sonra ilgili satır verisi Sheet2 aktarılacak şekilde kodları değiştirdim, böylece silme yaptığınızda da sheet2 aynen kalacak.
Ama değişiklik olduğunda ne olacak soru işareti.
Silinen silinmesin ama değişen değişsin gibi bir istek umarım gelmez.

Kolay Gelsin

Ekli dosyalar

elinize sağlık Sn.Bedri41 çok teşekkürler.

Geri