• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

kayıttan form belli TextBox' a gelmesi?

Excel Vers. ve Dili
ofis 2010
iyi akşamlar,
hazırlanan formda kayıt yapıldıktan sonra imleç kayıt butonunda seçili kalıyor. ben ise kayıttan sonra imlecin TextBox2 ' gelmesini ve mause' kullanmadan yeni kayıt işlemine devam etmek istiyorum. formda kayıttın sonra verilerin silinmesini buldum uyguladım ama imlecin ilgili yere gitmesini bulamadım. Teşekkürler

Merhaba.

Ezbere olacak ama;
kayıt kodlarının en sonuna "End Sub" satırından hemen önce TextBox2.SetFocus şeklinde bir satır eklerseniz istediğiniz gerçekleşir sanırım.
.

Sayın igultekin2000 ; Sayın Ömer BARAN hocamın verdiği kod çalışması gerekmekte. Yanlış bir işlem yapıyor veya yanlış yere kod entegre etmeye çalışmış olabilir misiniz ? Tekrar incelemenizde fayda var.

kod sorunu

Sayın igultekin2000 ; Sayın Ömer BARAN hocamın verdiği kod çalışması gerekmekte. Yanlış bir işlem yapıyor veya yanlış yere kod entegre etmeye çalışmış olabilir misiniz ? Tekrar incelemenizde fayda var.

ilgili kodun end sub üzerinde satır silmek için empty' lerin üzerine yazınca çalıştı. ANCAK bu TextBox 'ta tarih yazıyor imleç tarihin sonuna gidiyor, imlecin baş tarafa gelmesi sağlanabilir mi?

Son düzenleme:
Aşağıdaki gibi deneyin.

Kod:
    TextBox1.SetFocus
    TextBox1.SelStart = 0

Geri